Carrots in Bread

Moshi Moshi!
Vad svårt det är att komma på vad jag ska skriva när mina dagar oftast ser likadana ut. (๑>ᴗ<๑) Jag vill inte låta för enformig. Innan jag gick till affären idag fick jag tvättat och hängt ut en tvätt och såklart skött disken. 
Solen har tittat fram ibland idag vilket varit så härligt. (✿◠‿◠) Hemma har jag sen tagit det rätt lugnt och skurit upp potatis till att göra mos senare. Jag förberedde ju morötter igår som legat i marinad över natten. Så det blir morots-korv med bröd och mos till middag, mumms! 
 
Sen har jag tittat på två avsnitt av Downton Abbey. Efter första avsnittet tog jag in tvätten och hängde upp den här inne då det började mörkna ute. Jag torkade även av disken som stod på tork sen lunchen. Sen kunde jag sätta mig och kolla på ett till avsnitt. Men jag blev avbruten en bit in då jag hörde Petunia springa runt i hallen. Jeff, som låg bredvid mig gick upp för att se vad hon gjorde. Men han satt bara i dörren och stirrade därför förstod jag att det kan inte bara vara lek, då hade han sprungit ut och lekt med henne. Så när jag kommer ut i hallen hittar jag Petunia ätandes på en fågel. Se det var bara att hämta plastpåsar och börja plocka upp delar, dammsuga upp fjädrar och tvätta rent golvet. (>    <) Det är tur att man älskar katterna så mycket som man gör, för ibland är man inte speciellt glad på dem. 
 
 
Förutom den insidenten har jag haft en mysig kväll där jag kollat på lite youtube videos efter Dowton Abbey. Lite senare satte jag på potatisen och gjorde moset inför middagen. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag väntade med att lägga morots-korvarna i bordsgrillen tills hjärtat kom hem. 
 
 
 
 
 
Detta är verkligen så otroligt gott! 
 
 
 
Kram på er 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback