Pie a la Elin

Hi!
Brr.... Det var kallt när jag vaknade imorse, även under natten har jag ibland krupit in med hela huvudet under täcket då det var kallt. Igentligen är det ju inte så super kallt, jag tror det var ca 9 grader, men husen här är så dåligt isolerade, föstren har bara ett glas och ingen ordentlig fog/list (vet inte vad man kallar den mjuka gummigrejen som är mellan fönstret och fönsterkarmen). Så det känns kyligt här även om det inte blir lika kallt ute som det kan bli i Sverige. 
 
Resten av dagen har varit ok, det har varit runt 20 grader så det var rätt svalt men inte för kallt. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag har varit i båda mataffärena så det blev en lite längre promenad idag. Men jag gick ändå ut på en joggingtur efteråt, vilket kändes skönt. Resten av dagen har jag tagit det lugnt och förberett inför middagen. Det blir en variant av vegansk köttfärspaj idag där jag mest improviserat. Fyllningen är det jag förberedde så det bara var att lägga ihop allt och in i ugnen när hjärtat skrev att han åkte från jobbet. (^    ^, ) Vi hade färdiga smördegar i frysen så jag tog fram dem till pajskal. 
 
 
 
 
 
 
 
Fyllning av bland annat sojafärs, linser, lök, champinjoner, riven morot, misopasta, soja, kryddor, kål,
en tofu röra smaksatt med bjäst och riven ost. 
 
 
 
 
Det blev jättegott! Hjärtat älskade det med, "bättre än .... (ett visst café, vill inte hänga ut dem då jag tycker om deras café)". Det är ett bra betyg med andra ord! 
 
 
 
Nu ska jag gå och göra varm choklad. (✿◠‿◠)
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Anita

Mums :)

2018-02-27 @ 07:48:11
URL: http://siliiins.blogg.se/
Postat av: Sandra SG

ser väldigt gott ut

2018-02-27 @ 08:58:39
URL: http://sandrasg.se

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback