My Bastard Burger

Hej!
Jag har haft en lugn och härlig dag idag. Men jag gjorde fortfarande mina små rutiner som att gå till affären och sen ta en joggingtur. Jag har även fått in en ny omgång granola i ugnen. Annat en det har jag bara tagit det lugnt. (◠‿◠✿)  Något som jag hann med idag och inte hunnit de senaste dagarna är att se ett till avsnitt av the Originals. Nu tror jag att jag snart är där jag slutade förra gången, men den är verkligen bra och har börjat komma igång nu. 
 
 
Jag har inte varit i köket mycket eftersom vi har burgare kvar sen igår så ikväll blir det burgare igen. Men jag måste säga att de blev sååå goda!! (๑✧◡✧๑) De är utan ost och med lök som hjärtat ofta har svårt för, men jag bad honom prova en som är ihopsatt enligt receptet. När jag sen frågade om han ville ha ost på burgare nummer två, ifall han ville ha lök eller om jag skulle göra en exakt likadan ville han ha en likadan som den första. Gustav Johansson, Jävligt Gott, har gjort det igen! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Receptet hittar ni här
 
 
 
 
Även tiramisun jag gjorde igår blev så otroligt god! Den blev till och med godare än när jag inte var vegan och gjorde en med animalier i. Veganskt är bättre, alla gånger!! Även hjärtat älskade den.
 
 
Nu ska jag fortsätta med min lugna eftermiddag tills hjärtat kommer hem. Ni kommer nog inte höra från mig på ett par dagar då vi åker till Wellington imorgon och sover där en natt. Jag vill njuta av den tiden med hjärtat. Men ni kommer få höra när jag är hemma igen. 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback