Kitchen Day

Hi!
Idag var hjärtat tillbaka på jobbet igen efter en veckas semester. Jag kände mig väldigt trött när han alarm ringde, men lyckades ändå vakna till när han var i duschen. Kaffet som han alltid kommer med till mig får mig också att vakna till, hihi! Han är bäst!
 
Jag började dagen (efter frukost, tvätt och disk) med att gå till affären. Denna gången till båda affärena vi har i Levin då jag ville kolla efter ett vegansk smör (Nuttelex, som tillverkas i Australien) som är väldigt gott och mycket nyttigare än de vanliga billiga margarinen. Vad glad jag blev när jag såg att vår lokala New World har det, yay! (*^▽^*)
 
 
Hemma har jag tillbringat hela eftermiddagen i köket. Jag har gjort seitan-biffar som nu står i kylen och ska vila över natten. Det är så spännande, jag har aldrig gjort seitan förut! Elias Lacanne, som bedriver bloggen Awesome Vegan Dad, har verkligen inspirerat mig med sina bilder på facebook gruppen Vad lagar du för veganmat idag?. Jag gjorde dem efter detta receptet. Det jag gillar med Elias recept är att han har filmer som visar hur man ska göra och vilken konsistens seitan-degen ska vara. Det gör det så mycket lättare och inte lika läskigt första gången. 
 
 
 
 
De kändes bra och ser bra ut så jag hoppas det smakar gott imorgon.
 
 
 
 
 
 
Eftersom man ska hålla koll under sjudnings-tiden så har jag hållt mig i köket, diskat och förberett för middagen medan jag hållit ett öga på mina biffar. Till middag blev det B*ff Stroganoff, recept från Jävligt Gott
 
 
 
 
Recept hittar ni här.
 
 
 
 
 
Det blev så gott!! (๑✧◡✧๑) Man kan alltid lita på Gustav Johansson, som bedriver Jävligt Gott
 
 
 
 
Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen med mitt hjärta.
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback