Wet Packing

Hello!
Idag var det dags att packa ihop och åka hem. Men det har varit några sköna dagar i Grebbestad i husvagnen. (✿◠‿◠) Det började regna när vi skulle ta ner förtältet, så det blev rätt blött och söligt att få ner allt. Vi kommer behöva hänga upp allt på tork hemma en soligare dag. Men ner kom det! Jag körde sen i min egna bil hem. Vi möttes upp i Tanum påvägen för att handla lite vid deras köpcentrum. Annars var det bara raka vägen hem. 
 
Hemma möttes jag av Keyla och alla katterna. De är verkligen så söta allihopa! ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊ Jag fick börja med att städa endel, som mina bröder tydligen inte gjort. Men nu är det rent och fint igen här hemma. Mamma och pappa kom ca 30-60 minuter efter mig, de hade ju husvagnen på släp så det gick inte lika fort för dem. När vi fått upp allt ur husvagnen och ställt att på rätt plats här hemma började vi med middagen. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag gjorde något väldigt enkelt till mig: 
 
 
 
 
 
 
Detta blev väldigt gott! Der är anammas vegobullar, rödbets-spaghetti, spenat och hummus. Vegobullarna får väldigt bra betyg, så skönt att veta att man kan köpa några goda k*ttbullar om man inte orkar göra egna en dag. 
 
Jag, Keyla och Tuffsan (en av katterna) tog en promenad sen innan det började regna igen. Det var härligt att få komma ut på vår vanliga promenad. (◠‿◠)
 
 
Nu har vi precis druckit kaffe och ska bara ta det lugnt resten av kvällen. 
 
 
Kram på er 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback