Swedish Nature

Hi!
Idag har jag fortsatt att packa upp boxar och annat som varit inne på mitt rum. Så nu är det rent på golvet igen, så skönt! Jag har även sorterat brev och papper som kommit när jag varit borta. (✿◠‿◠) Det är bara själva städandet kvar nu så som dammsuga och damma. 
 
 
Mitt på dagen gick jag och Keyla på en promenad genom skogen. Vad härligt det var att få komma tillbaka till "min skog". Det är ett av de ställen där jag verkligen kopplar av, får tänka och bara njuta av nuet. Jag har alltid trivts bra i skogen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När jag kom tillbaka åkte jag och mamma ner till affären då mitt paket hade kommit från Nya Zeeland. Så det var bara att börja packa upp mer kläder och knö in i garderoben. Jag försöker rensa en hel del nu också och lägga undan kläder som jag sen ska lämna på insamling. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
 
När jag och mamma var och handlade häromdagen köpte jag torkade sojastekar för att prova och se hur de blir. Idag gjorde jag två till middag, vad likt kött det är i konsistensen! Det blev gott, men jag skulle vilja hitta en godare marinad till dem. Jag kommer nog kunna prova mig fram till något gott framöver. (◠‿◠)
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu har jag tänkt ta det lugnt resten av kvällen. Imorgon ska jag försöka städa lite mer på rummet. 
 
 
 
Kram på er 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback