Trying Something
Hello!
Lördagar är verkligen en av mina favoritdagar, det är helg och hjärtats sista arbetsdag för veckan. När han kommer hem på kvällen kan vi bara mysa, för imorgon ringer ingen klocka. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
Jag började dagen med att sätta en bröddeg innan jag gick ut på min joggingtur. Jag hann även med en lång dusch innan det var dags att stjälpa upp degen och låta den jäsa en andra gång. Det ska bli spännande att smaka och se hur det blev! (◕‿◕✿) Tyvärr är det bränt på utsidan (som det brukar bli när man bakar något i höga grader i denna ugnen) men jag var beredd på det. Jag har provat att baka ett surdegsbröd på lägre grader en annan gång och det blev platt och jag fick slänga hela limpan. Så hällre lite brända kanter och ett ätbart bröd.
Annat jag gjort är att skära upp hela setian-steken jag gjorde igår och förberett en typ av blomkål- och broccoligratäng till middagen. Receptet är från Awesome Vegan Dad, han kallar det bakad blomkål men jag blandade i lite broccoli också. Ni hittar receptet här. Sen kunde jag ta det lugnt och titta på ett avsnitt av the Originals med Jeff uppkurad bredvid mig. (◠‿◠✿)
Detta seitan receptet är ett av mina favoriter då det är så enkelt att göra och blir gott varje gång, ni kan hitta det här. Tillsammans med den bakade blomkålen och broccoling blev det en jättegod middag. Prova det!!
Så nu ska vi njuta av vår lördagskväll, det är äntligen helg för oss!
Kram på er ❤
Kommentarer
Postat av: Angelica Wåhlin
Ser väldigt gott ut!
Trackback