Brown Polka Dot

Kia Ora!
Jag kan börja med att berätta att tårtan blev jättegod. Om jag hade recept på den vita choklad-orea moussen hade jag delat med mig av receptet, men jag kom på allt eftersom jag gjorde och har inga exakta mått hihi! (^   ^,) När hjärtat kom hem hade han med sig presenter från en kille som jobbar på ett av caféerna på samma gata som Ink Tattoo Studio (där hjärtat jobbar) ligger. Det var inte menat för min födelsedag, utan för insidenten i tordags, men jag tog det som en födelsedagspresent iaf. Så gulligt av honom! Bex och Carly, Tims bästa vän och hennes partner, kom förbi på kvällen och hade också med sig presenter. I'm feeling loved! ( •⌄• ू )✧♡ 
 
 
 
 
 
 
Från "café-killen" en kaffemugg gjord på återvunnet material och veganska hallon marshmallows, yum!
 
 
 
 
 
Från Bex två badbomber från Lush, ett skrivblock och en raw vegan kokbok som verkar så bra!!!
Tusen gånger tack!! ♡
 
 
 
Jag har redan fått en present av hjärtat när vi var i Wellington, jag ska visa den då jag använder den. (^   _   -)
 
 
 
 
Idag var det skönt att ligga kvar i sängen. Men jag vaknade ändå som vanligt när hjärtat gick upp och han kom sen med kaffe på sängen som han brukar. Mysigt! (◠‿◠ ) Sen har jag tagit allt i en lugn takt idag och började med en härlig dusch. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag har även varit i affären en sväng och handlat inför middagen ikväll. Det bli mina Teriyaki Tempeh K*ttbullar. Mumms! 
 
Jag tänkte jag kan passa på att visa en klänning jag fyndade i Wellington när vi var där. Det finns en second hand affär jag älskar och där hittade jag en klänning jag velat ha lääänge. Jag tror jag velat ha den sen första gången jag såg Pretty Woman och blev kär i Julia Roberts bruna klänning med vita polka dots som hon har när de är på hästtävlingen. 
 
 
 
 
 
 
 
En ljusare modell, men jag är sååå nöjd! Bältet med blommorna hade jag sedan innan. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi får se vad jag hittar på resten av dagen. Nu ska jag iaf gå och hämta lite färska bär till mellanmål. (^ _ ^)
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback