Vegan Swedish Dinner

Hej!
Jag somnade väldigt snabbt igår kväll och har sovit sååå gott hela natten. (◡‿◡✿) Så jag satt kvar i sängen en bra stund efter hjärtat åkt till jobbet innan jag tog mig upp. Men det är bara skönt, och jag har ju inga tider att passa eller tänka på under dagarna. (^    ^,) 
 
Musikhjälpen har stått på som vanligt, det är så mysigt att ha dem där. Vad roligt det är att höra om alla engagemang om alla pengar olika människor samlar in! 
 
Mitt på dagen tog jag en liten promenad till affären, som jag brukar. Det känns som jag börjar komma in i det där med att spara pengar och har lyckats hålla nere kostnaderna. Det är inte mycket mer jag kommer behöva handla denna veckan vilket känns bra för plånboken. (๑ᴖ◡ᴖ๑) När jag kom tillbaka upptäckte jag hur fint en av våra buskar börjat blomma. Den är full av vackra blå blommor!!
 
 
 
 
 
Den här färgen är bara så fiiin!!!!
 
 
 
 
 
Resten av dagen har jag tagit det rätt lugnt. Jag förberedde för middagen som idag blir solrosbollar (recept från senaste numret av tidningen VEGO) med potatismos och brunsås. En vegansk variant av något så svenskt som köttbullar med andra ord. (◠‿◠✿) Bollarna ställde jag i kylen så de var redo att bara stekas sen. När man gör veganska biffar/burgare/bollar mår de ofta bra av att stå i kylen någon timma innan de ska stekas. De håller ihop lättare då. 
 
 
 
 
 Yum!! Använde både kumara (nz sötpotatis) och vanlig potatis till moset. 
 
 
 
 
Betyget från mitt hjärta: "Detta till middag varje dag tack!" Hihi! Men jag håller med, det blev riktigt gott. (๑✧◡✧๑) Så nu är vi båda mätta och belåtna och kan ha en mysig kväll tillsammans. 
 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback