Shimmery Shell

Hello!
Äntligen har vi haft lite fint väder igen. Solen har skinit och det har varit varmt under dagen! (*⌒∇⌒*) Jag och Josefin har plockat hästbajs i hagen för att sen ta upp det till växthuset och fylla på. Tessa och Nils har grävt ut björnbärsbuskar. Vi har alla varit ute i solen och arbetat hela dagen, så härligt!
 
Mitt på dagen fick jag och Josefin en paus från mockandet då vi behövde flytta staket och arrangera om ena hagen så "non-fatties" kunde få mer gräs. Jag får riktiga vår- och sommarkännslor med den typen av jobb; gå i bara t-shirt i det gröna gräset och bygga hage. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Det var riktigt härligt!
 
På eftermiddagen, när vi plockat tillräckligt med bajs, planterade vi ut lite plantor som blivit för stora för sina krukor. Alla plantor växer så det knakat just nu, jag kan se förändringar på bara en dag. Om ett tag kommer vi ha mängder med zucchini då de redan har börjat växa några och det är fullt av blommor på de andra plantorna. (๑>ᴗ<๑) Men det är bättre att plantorna växer galet mycket än att de inte växer alls, haha! 
 
På kvällen har vi alla varit trötta efter en hel dags arbete ute i solen. Men det har varit väldigt roligt så det är en härlig trötthet! (^   ^,) Det har varit så roligt att jag glömt hämta kameran för att ta bilder, därför får det bli en bild från mitt rum istället. 
 
 
 
Snäckskalet hittade jag vid stranden i Wellington som jag, Sandra och Sven campade på.
Jag har sen rengjort det noga, efter instruktioner på nätet, och använder det som skål till mina smycken. (^   ^)
 
 
 
Jag ska strax lägga mig och sova för i morgon ska jag upp tidigt och åka med Geoff, som ska jobba, in till Palmerston North. Jag kommer ha en ledig förmiddag där och bara strosa runt. Det ska bli rätt härligt, det känns som jag behöver lite "egentid" och bara
kunna få gå runt själv. ( ◠‿◠ ) 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback