Pecan Dream

Hi!
Jag mådde bättre igår och satte igång med att baka. I veckan köpte jag en ny rolig kokbok så varför inte inviga ett recept på en paj jag alltid velat testa att baka, nämligen pekannötspaj. (^   ^)
 
Min nya kokbok har jag suktat efter ända sedan Christina Gyllner var med i Hela Sverige Bakar 2012 och vann. Jag lyckades snubbla över den nu med nedsatt pris så då kunde jag inte hålla mig längre. 
 
 
 
 
Men jag kunde inte nöja mig med att baka en pekannötspaj utan jag gjorde två olika. En "vanliga" från boken Sockerchock och en "naturlig" (vegan utan gluten, mejeri produkter och raffinerat socker). Båda två blev väldigt lyckade och goda. Ett perfekt kvällsfika till Melodifestivalen. 
 
 
 
 
"Vanlig" med recept från Christina Gyllners kokbok Sockerchock
 
 
 
"Naturlig" med recept hämtat HÄR
 
Slutressultatet är att hela familjen tycker om både men deras favorit är den "vanliga" pajen medans jag älskar båda! Men det känns bättre, jag blir mättare, efter att ha ätit den "naturliga"
 
 
Jag kan passa på att tipsa om Christina Gyllners blogg där hon lägger upp många goda recept. Klicka på hennes namn för direktlänk till bloggen. (^_-)
 
Deliciously Ella är en annan blogg som poster vegan recept med så naturliga ingredienser som möjligt. Klicka på hennes namn för direktlänk till hennes blogg. 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback