Baking mood

Hej!
Här bakas det för fullt, det luktar underbart av småkakor i hela köket. (^   ^)
 
Jag hade en härlig sovmorgon där jag kunde liggar och dra mig läänge imorse. Därför blev det ingen tårta klar tills när mina lillebröder kom hem från sin skolavslutning, men det gör inte så mycket.
Efter en en frukost satte jag igång och baka. Det blir mördegskakor som ska frysas in så jag kan dekorera dem med kristyr någon dag jag känner för det, en kolatårta på mandelbotten och peanutt butter chocolate chip cookies.
 
Till mördegskakorna testade jag mina nya Tupperware-kakmått i from av Hello Kitty.
 
 
 
 
 
Kakorna blev verkligen super bra! Knepet är att man ska kyla mördegen 30-60 min innan man kavlar och stansar ut den. Sen ska man kyla dem igen innan man sätter in dem i ugnen. 
 
 
Peanut butter chocolate chip cookiesen bakade jag första gången i höstas tillsammans med mina kompisar på Dingle. Ni hittar inlägget och recept HÄR.
 
 
 
Nu ska jag äta matjesill med ägg, gräddfil och gräslök inann jag ska fortsätta meed tårtan. (^ - ^) Det är härligt att vara hemma. 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback