Smile

Hello!
Inga mardrömmar inatt inte, tydligen log jag tillochmed i sömnen enligt mitt hjärta. Det är lördag, äntligen! Så nu ser jag fram emot två dagar med min underbara pojkvän. Men idag jobbar han och jag är hemma som vanligt. Jag började dagen med en härlig joggingtur och en lite längre promenad en vanligt efteråt. Jag promenerar alltid en bit för att varva ner. Sen blev det en dusch med tvätt av håret så jag känner mig så fräsch och härlig nu! 
 
Resten av dagen har jag pysslat med lite av varje. Jag har gjort en ny omgång granola, jag verkligen älskar granola så det går åt en del hihi! Imorse tvättade jag sängkläderna så de har hängt ute på tork under dagen. Innan jag gjorde en bröd-deg till kvällens middag bäddade jag rent sängen. Det luktar så gott!! Sen har jag bara tagit det lugnt in i mellan och även hunnit med att titta på ett avsnitt av the Originals. (◕‿◕✿) Det känns som det varit en väldigt bra och härlig dag då jag fått gjort en hel del men ändå kunnat ta allt i min egen takt. Vädret är super härligt då solen skinit hela dagen, men det är inte för varmt så man vill bara gå ut!  Det ska hålla i sig hela helgen så jag kanske kan få med hjärtat på ännu en promenad längs en vandringlsed någonstans. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
Jag gjorde extra mycket potatismos igår så det skulle finnas kvar till idag, vilket det gör, och vi har även lite seitan kvar. För att kompensera upp det hela bakar jag bröd som gräddas i stekpannan. Jag gjorde detta brödet en hel del när jag jobbade som Au Pair hos familjen Kira då vi alla älskade det. Nu var det ett tag sen så jag tyckte det passar bra till idag. (◠‿◠✿)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det blev riktigt gott! Men med seitan blir allt gott, hihi!
 
 
Jag och hjärtat ska nu ha en mysig kväll och start på helgen. Om en stund kommer Dave förbi också. 
 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback