Pledgeme

Hej!
Vi hade en liten sovmorgon imorse, som vanligt vaknade hjärtat rätt tidigt (med tanke på hur sent han är uppe kvällen innan). Men jag fick sova till nio iaf vilket var skönt. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
Vi har sen haft en lugn och skön hemmdag. Hjärtat slog sönder den gamla toaletten, vilket såklart var väldigt roligt. Sen har han eldat i tunnan. Vad är det med killar och att elda saker igentligen, haha? Jag skötte disken och tog sen en härlig dusch. (✿◠‿◠) Jag har även gjort med av "bananbröd" granolan. Den var så otroligt god så t.o.m. hjärtat har gått och små-ätit av den, och han äter vanligtvis inte granola. Dock testade jag med dadel-sirap denna gången istället för lönnsirap. Det ser ut att ha blivit bra, men den ska få stelna nu till imorgon. 
 
 
Ni som följer mig vet att jag fattat tycke för ett café, Sweet Release Cake & Treats, i Wellington och dess ägare Kris. Jag har varit på två kurser där hitills och pratat endel med Kris över sociala medier och när vi setts. Hon arbetar på en ny kokbok tillsammans med Lynda Bell (en konstnär jag skrev om för ett tag sen). Lynda Bell gör bilder som man kan färglägga och Kris gör recepten. Det är en kokbok jag (som älskar och sammlar på kokböcker) väldigt gärna vill ha! De har haft en pledgeme kampanj gående ett tag nu där du kan "köpa" olika saker som t.ex. förhandsboka kokboken, få ett porträtt av ditt djur målat i kokboken, köpa en måltid från cafét m.m. De försöker komma upp i en viss summa för att få ihop pengar så de kan få igenom allt och trycka kokboken. Jag som inte har mycket pengar alls kvar har velat förhandsboka boken för att kunna hjälpa dem med kampanjen men inte kunnat. Hjärtat mitt var så snäll idag så nu har vi gjort det, vi har förhandsbokat kokboken via pledgeme! o(*⌒ヮ⌒*)o Nu är det bara att hålla tummarna att de får ihop tillräckligt med pengar. Har man "köpt" något via pledgeme dras inte pengarna förän kampanjen är över och om de nått sitt mål. Når de inte sitt mål kommer de aldrig dra några pengar från dig. Det är ett rätt smart system tycker jag! 
 
 
 
 
 
Sneak Peak
 
 
 
 
 
 
Om kokboken blir av och pledgeme kampanjen når sitt mål kommer kokboken ut i december. Jag har skrivit så de skickar den till hjärtat (om han är här då) så får han (eller någong annan) skicka den till Sverige sen. Jag hoppas verkligen att de når sitt mål, Kris förtjänar det efter allt sitt jobb och kokboken ser ut att bli fantastisk!
 
 
Men nu ska jag sluta skriva om detta, hihi! Det är strax dags för mig att förflytta mig till köket och börja med middagen. Vi har hashbrowns i frysen så vi kommer steka dem och äta med seitan. Vi har även lite grönsaker som vi kan ha till. Hjärtat kommer antagligen bara göra mackor med det. (^     ^,) 
 
 
 
 
Kram på er 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback