Papaitonga

Hej!
Ännu en morgon då hjärtat mitt vaknar runt åtta, även om han kan sova och vi var uppe sent. Men jag vet själv hur det är, brukar man gå upp en och samma tid varje dag brukar man tillslut automatiskt vakna vid den tiden även när man är ledig. Jag brukar vakna om han är vaken. Jag vet inte varför för han är inte högljud eller något, kanske för att han börjar röra på sig mer? 
 
Vi åt frukost och åkte sen till ett reservat för att promenera innan det blev för varmt. Vi åkte till Papaitonga, som vi gick 2016 när jag var här. Det är en lagom lång vandringsled med mycket skugga och den går både upp och ner. Det var riktigt härligt!
 
 
 
 
 
 
Jag tog inte med kameran denna gången, så vill ni ser fler bättre bilder från förra ången kan ni kika här(^   ^,) 
 
 
 
 
När vi kom hem tog jag en ordentlig dusch och tvättade både kroppen och håret. Så skönt det var! Jag och hjärtat åkte sen en sväng för några ärenden. Vi stannade även till på Save Mart (en av mina favorit second hand affärer). Jag kunde inte låta bli att köpa ett svalt härligt linne och en söt klänning. Tur att det är så billigt! Jag brukar kunna hålla mig borta från att köpa något, men linnet var för lockande nu i värmen och klänningen satt perfekt! (๑>ᴗ<๑)
 
Resten av dagen har vi tagit det lugnt. Jag har bakat en choklad-kaka, som inte blev riktigt som jag ville men jag tror den kommer smaka gott ändå. Jag blev så varm av bakandet att jag hoppade i polen efter, hjärtat följde snart efter. Det var så skööönt! Vattnet är perfekt nu, inte för kallt men ändå svalkande. 
 
 
 
Nu ska jag lägga undan datorn då den börjar bli väldigt varm.
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback