Hot No-Cross Buns

Hi!
Jag vaknade inte förrän hjärtat redan var färdig i duschen idag. (o . O) Men det var ändå skönt att få sova och jag fick mitt kaffe och stunden med hjärtat innan han åkte till jobbet. 
 
Efter frukost och disk tog jag mig ut på en joggingtur. Det känns som om det börjar bli lättare för mig, jag är inte totalt slut när jag sprungit sträckan som är mitt mål just nu. Jag tycker om när jag kan se framsteg, det ger mig mer motivation. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Efter att ha kommit hem, stretchat och duschat gick jag på min lilla promenad till affären. Sen kunde jag i lugn och ro äta lunch när jag kom hem och bara koppla av. 
 
 
 
När jag inte ville sitta still mer förflyttade jag mig till köket och bakade Hot Cross Buns, fast utan korset för det orkade jag inte pyssla med, i en nyttigare och såklart vegansk version. Jag har bakat dem förut och de är så goda! Jag hoppas det blev lika bra denna gången, de ser iaf fina ut. (◠‿◠✿)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu har jag precis sätt klart säsong sju av Vampire Diaries. Den är ju så bra!!! ( T  .  T ) Men jag har en hel säsong till som jag kan njuta av innan det är slut. Är det inte ledsamt när en serie man följt så länge, gråtit till och skrattat till tar slut? Men kanske det är bra, det finns ju ett liv utanför TV-rutan och serier också hihi! Lagom är bäst. (^  _  -)
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Hemma Hos Felicia

så goda de ser ut!

2018-01-20 @ 10:48:15
URL: http://feliciahblogg.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback