Late Present

Kia Ora!
Jag och hjärtat hade planerat att åka in till Wellington idag så efter frukost gjorde vi oss iordning. Min andra julklapp från hjärtat hade kommit också så medan jag sminkade mig åkte han till posten och hämtade det. Jag blev såå glad när jag öppnade det, detta är något jag kollat på och sakt att jag vill ha men har inte råd att lägga pengar på. Jag har verkligen världens bästa pojkvän!!!!! Det är nästan för mycket!
 
 
 
 
Inika Organic
Day to Night Eyeshadow Palette (Limited Edition)
 
 
 
 
 
 
Jag verkligen älskar Inika's smink. Det är så otroligt bra kvalitetsmässigt men även ekologiskt, veganskt och cruelty free. Just denna paletten innehåller alla färger jag tycker om att använda, de är så fiiina!! (๑✧◡✧๑) Tyvärr hade jag ju redan sminkat mig, med mina andra Inika ögonskuggor jag köpte på Vegomässan, men jag kommer definitivt använda de nya imorgon. ꒰⁎ᵉ̷͈ ꒵ ᵉ̷͈⁎꒱໊
 
 
 
I Wellington skén solen och vi hade en super härlig dag. Vi gick mest runt och kollade i lite olika butiker. Jag hittade Twilight shower gel på Lush för halva priset så självklart passade jag på. Den luktar ju sååå gott!! Mitt på dagen hade vi en mysig stund i solen nere vid hamnen (the waterfront) på vårt vanliga ute ställe där man kan sitta i gräset i saccosäckar. Hjärtat drack en öl och jag en väldigt god iskaffe med sojamjölk. (◠‿◠✿)
 
 
 
 
 
 
 
Utsikt från saccosäckarna
 
 
 
 
 
Vi gick sen för lunch på ett café jag hittade via HappyCow. Det är helt veganskt och inte allt för dyrt, Sweet Release Cakes & Treats. De har mackor, bagels, sötsaker, shakes och annat gott på menyn. Denna gången testade vi varsin bagel; hjärtat åt en med seitan kyckling, vegansk cheddar och pickles och jag valde Elvis (jordnötssmör, banan och vegansk bacon).
 
 
 
Yum!
 
 
 
Vi gjorde sen bara ett litet ärende innan vi åkte hem. Så när vi kom hem kunde jag lägga ihop en smörgåstårta till imorgon. Rörorna hade jag i princip redan förberett, det ända jag behövde var tartex och vegansk creme cheese vilket jag kunde köpa i en speciell butik i Wellington. Tårtan står nu i kylen redo att dekoreras imorgon. 
 
Nu tar vi det bara lugnt och kommer fortsätta med det resten av kvällen. Vi får se om jag kommer blogga något imorgon, bli inte oroliga om jag inte hör av mig. Jag vill njuta till fullo av sista dagen på 2017 tillsammans med mitt hjärta. 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback