Wood Anemones

Hi!
Jag låg kvar lääänge och drog mig i sängen imorse innan jag lyckades ta mig upp. Men man får vell passa på att njuta när man är ledig. (^   ^,) Sen blev det en härlig morgonpromenad med Keyla och min lugna, långa frukost. 
 
Efter frukosten, och efter att ha suttit och tagit det lugnt en stund tog jag och Keyla en längre promenad genom skogen. Det har blåst ute idag, men det är ändå härligt med den friska luften. Vitsipporna har börjat titta fram, ännu ett vårtecken! (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
 
 
 
 
 
Sen har jag tagit det rätt lugnt och fått tvättat, hängt upp och lagt undan lite mer kläder. Det är skönt när tvätthögen minskar i storlek. ( ◠‿◠ ) Jag har även skrivit ner lite fler recept i min receptbok, så nu kunde jag stänga ner några flikar i iPaden hihi! Jag har massor av flikar uppe med recept som jag testat och vill skriva ner eller recept som jag vill testa. Det är skönt när man kan stänga ner några. 
 
 
Till middag testade jag att göra en egen variant av de goda zucchininudlarna jag åt på Open New Doors i fredags. Jag har ingen spiralizer med jag gjorde tunna skivor av zucchinin med mandolinen och skärde dem sen i strimlor, det fungerade fint. Sen blandade jag det med shirataki nudlar, riven gurka och alfa alfa groddar. Jag hade ingen avokado att göra god dressing av men jag körde en aubergine i mixern tillsammans med lite tahini, äppelcidervinäger, passionsfruktspuré, basilika, persilja, citronpeppar och örtsalt. Det blev rätt gott faktiskt! Sen toppade jag allt med massor av bjäst och lite pumpakärnor. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag saknade syrligheten från citron eller lime (men lite mer citronpeppar gjorde gott) och det hade nog blivit krämigare och godare med en avokado, men detta blev riktigt fräscht och gott det med. (^    ^) Och nu vet jag hur jag kan göra zucchininudlar hemma utan en sprializer. Yay! 
 
 
Nu ska jag ta en promenad till med Keyla. Dagar som denna gäller det att passa på, när jag jobbar blir det inte lika många promenader tyvärr. Imorgon är jag tillbaka på dagis. Det ska bli roligt att få se "mina" ungar igen! 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback