Pizza by the Lagoon

Hi!
Jag känner mig fortfarande lika hängig och snorig idag. Det sitter i bihålorna... (>  .  <)
 
Efter att vi haft en lugn morgon gjorde jag och hjärtat oss iordning. Han hade lite han behövde fixa med inne i Palmerston North så vi åkte dit. Det tog inte jättelång tid och jag tog det lugnt medan han fixade med sitt. När vi ändå var i Palmy beställde vi en vegansk pizza från Hell´s Pizza som precis börjat ha en vegansk ost. Vi tog med oss den och åkte till en lite sjö/damm där vi åt på en parkbänk ogivna av ankor. (^   ^,) Det var jättemysigt och pizzan var jättegod!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag minns inte allt som var på men det var
bl.a. tomat, spenat, champinjoner, cachewnötter, annanas och såklart vegansk ost.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen åkte vi tillbaka hemmåt igen. Vi stannade till i affären påvägen och köpte lite smått vi behövde. Nu har jag näsdukar till resan hem, jag tror inte jag kommer hinna bli helt frisk innan tisdag så det är lika bra att vara förberedd. (^  _  -)
 
 
Nu sitter vi hemma och tar det lugnt. Hjärtat gör ett tappert försök att bygga ihop Luigi figuren av mini blocks som jag köpte till honom i Korea. Jag byggde ju ihop den en dag när han inte var hemma men plockade isär den igen för honom så han kan få bygga ihop den själv. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Det blir nog bara att ta det lugnt resten av dagen, jag är super trött av den här förkylningen och alla tankar på att jag åker i övermorgon. Allt är bara ett ända kaos i mitt huvud med alla kännslor på en och samma gång. Jag vill hem till Sverige men kommer sakna Nya Zeeland och alla underbara, fantastiska människor jag träffat här! Det är som jag har två personer i mig som sliter åt varsitt håll. Men jag tror det kommer bli bra när jag kommit hem till Sverige. Och jag kan ju alltid åka tillbaka till Nya Zeeland i framtiden om jag längtar tillbaka. 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback