Block Luigi

Hello!
Jag vaknade när hjärtat gick upp imorse så vi kunde dricka kaffe tillsammans innan han åkte till jobbet. Det är rätt lagom för mig att gå upp när han går upp. Eller snarare vakna när han går upp, jag brukar ju inte gå upp ur sängen förrän någon timma senare hihi! 
 
Efter att ha ätit frukost och tagit det lugnt en stund gick jag ut och sprang en sväng. Det var helt underbart väder ute så jag var ute i någon timma där jag varvade joggning med att promenera. När jag sen kom hem stretchade jag och tog sedan en lång och härlig dusch. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Kännslan efter det var så härlig! 
 
Efter att jag ätit lunch har jag suttit och byggt med mini blocks som jag köpte till hjärtat när jag var i Seoul. Jag köpte en Mario och en Luigi figur. Han har inte byggt ihop dem ännu, vilket kanske inte är så konstigt eftersom han brukar sitta i sängen och göra det och allt då faller samman p.g.a. det mjuka underlaget. (๑>ᴗ<๑) Så jag byggde ihop Luigi, vilket var roligt att sitta och pyssla med. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag plockade sen isär allt igen så hjärtat får en chans att bygga ihop det själv, hihi! (^  _  -)
 
Sen har jag inte gjort så jättemycket. Jag har tittat lite på TV, skrivit ner lite recept och pratat med mamma på skype. Så resten av dagen har varit rätt lugn. Nu sitter jag och väntar på att hjärtat ska komma hem från jobbet. Jeff (en av katterna) ligger bredvid mig, jag tror han börjar bli hungrig så jag ska gå och ge dem middag. (^   ^,)
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback