Matcha Boba

Moshi Moshi!
Här hemma har det varit en lugn dag med bakning. (^  ^) Jag har bakat tårtbottnar till min födelsedagstårta som jag ska göra i morgon (eftersom jag fyller 19, samma dag som prinsessan Estelle). Receptet kommer självklart från min favorit bok för tillfället;
Just Sweet av Manuela Kjeilen (Passion for Baking). 
 
Igår testade jag att göra eget bubble tea igen och lyckades mycket bättre än förra gången. Tapioca pärlorna blev söta och goda! (^ - ^)
 
 
Perfekt kokta
 
 
 
 
 
Även smaken på teet lyckades jag med. Det blev en "matcha-ingefärs-milkshake" beståeende av:
 
 Matcha Ginger Latte pulver 
 Vaniljglass
☯ Kokosmjölk
☯ Kokosvatten (bara lite för att konsistensen skulle bli rätt)
 
 
Yummie! 
 
 
 
 
När jag var med Carro i Göteborg passade jag på att springa in på Lagerhouse och köpa de största sugrören jag kunde hitta. Dessa duger fint till små tapioca pärlor, som jag använder mig av, men de skulle nog inte funka till den vanliga storleken på pärlor. 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback