Pink & Baking

Hej!
Jag vet att det kanske är fel att säga men jag kan inte låta bli att njuta lite av den hela situationen som är nu. Visst tycket jag det är hemskt att folk dör och man ska lyssna på folkhälsomyndighetens rekomendationer, men det är rätt skönt att inte jobba lika mycket. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Varannan vecka kommer jag ha ledigt tre dagar på raken och varannan vecka får jag ledigt en söndag. Jag som inte brukar vara ledig på helgerna tycket det är rätt skönt eftersom sen Tim började jobba är han bara ledig under helgerna. 
 
 
 
 
Bild från i fredags då Tim hjälpte mig ta lite kort i en klänning jag köpte second hand för ett tag sedan.
 
 
 
 
 
 
Förra veckan var jag ledig tre dagar på raken så denna veckan är jag ledig måndag och söndag. Sen vi flyttade och kom iordning känns det plötsligt som jag har så mycket fritid. Jag tränar fortfarande fem dagar i veckan med Pamela Reif och nu med mer tid kan jag prova nya videos och kombinera dem så som jag vill. Det är riktigt roligt! (✿◠‿◠) Jag har även börjat baka mer igen och laga ordentlig mat vilket jag mår så bra av när jag gör. Jag tycker ju det är roligt att baka och laga mat när jag har tid till det. Som idag har jag stått en hel del i köket, men tagit allt i min egen takt och tagit paus när jag känner att jag behöver. 
 
 
 
 
Jag satte två degar på jäsning igår kväll och kunde imorse baka frallor. 
Recept från Portionen Under Tian
 
 
 
 
Det är chokladbollens dag idag så jag bakade chokladbolls-kakor. 
Receptet hittade jag här
 
 
 
 
 
Idag kom hjärtat hem tidigare än vad han skulle så nu sitter vi och myser på soffan. Det var en rolig överraskning! (◍•ᴗ•◍) Jag tycker om att ha honom hemma! 
 
 
 
Kram på er 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback