Länge sedan

Hej!
Ja, nu var det ett tag sedan jag bloggade. Jag tappade helt enkelt motivationen och hade så mycket annat att göra när Tim äntligen flyttade hit i September!! o(^▽^)o Det är helt fantastiskt att vi äntligen kan dela livet tillsammans, så som vi vill. 
 
 
 
 
 
SLPxDLP 2.0 December 2019
 
 
 
 
Sen jag skrev senast har jag både hunnit med att åka till London och Disneyland Paris tillsammans med mitt hjärta. Sen har vi bara njutit av tillvaron. Han har fått ett jobb som han nu började med i Mars och jag har fortfarande ett, i normala fall (utan covid-19), ett stabilt jobb på Café Husaren. Men nu är det som sagt inte lika stabilt längre och jag har gått från ca 40-45 timmar/veckan till 27 timmar denna veckan. Jag bara hoppas att det inte kommer hålla på allt för länge och att folk snart ska kunna gå ut på gatorna och komma och fika hos oss som de brukar. Det är läskigt hur sammhället ser ut nu med Corona och alla ställen som tvingas stänga eller varsla personal. Hur många fler kommer stå utan jobb innan detta är över? Vi kämpar på på Husaren med en liten personalstyrka och hoppas att vi alla får behålla våra jobb. 
 
 
Mitt i detta så letar jag och Tim lägenhet. Den första helgen i Maj måste vi tyvärr flytta ut då reglerna säger att vi inte får fortsätta hyra i andra hand eller ta över lägenheten. Förra torsdagen var det ett gäng här och tittade på den då de kanske kommer flytta in här efter oss. Det känns tråkigt, en vi kanske har lite spännande saker på gång vilket jag håller tummarna för att det går vägen. Men som det är nu vet vi inte var vi bor efter 4 Maj...
 
 
Annat som händer är att jag har kommit igång med att träna. (^▽^) Jag kände att gymkort var för dyrt för mig och jag skulle nog inte utnyttja det så mycket som jag önskar. Därför kollade jag runt lite på Youtube och hittade Pamela Reif's kanal. Jag har sen använt hennes videor för att träna hemma. Jag började för nästan 2 veckor sedan och förra veckan hade jag första veckan med en ordentlig rutin. Jag tränade måndag-fredag och vilade lördag-söndag. Denna veckan gör jag lika dant, men jag kör ett lite längre och hårdare pass än jag körde förra veckan då jag redan känner att jag klarar mer. Att ha det som rutin; börja dagen med en kopp kaffe i soffan med hjärtat innan han åker till jobbet, sen träna och efter det kunna njuta av en lugn frukost är den perfekta starten på dagen. Särskilt eftersom jag nu börjar senare så kommer jag ändå upp i tid och hinner göra en hel del innan jag går till jobbet. 
 
Jag och Tim har även börjat hitta fler grön-områden att promenera på när vi båda har tid tillsammans (han är ju ledig helger och jag jobbar helgen så det är de dagar han slutar tidigt och jag är ledig under veckan som funkar). Favoriterna är Ruddalen och Änggårdsbergen. 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag nog försöka avsluta det här inlägget annars kommer jag kunna skriva i evigheter om allt som hänt det senaste halvåret, haha! 
 
 
Kram på er 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback