Kitten Love

Hej!
Veckan på jobbet har flytit på bra och allt är som det brukar. Jag har dock fått komma upp i köket lite mer och baka, yay!!! o(*^▽^*)o I måndags fick jag även fria händer då vi ville ha en ny kaka. Så jag gjorde en vegansk kaka med smak av citron och en hint av mint. Den blev så goood! 
 
 
 
 
 
 
 
Vi har sålt av kakan också så idag fick de baka fler, yay! Jag hoppas den får stanna då jag vill utöka vårt veganska sortiment. 
 
 
 
Igår och idag har jag varit ledig och kommer sen jobba hela helgen. Igår passade jag därför på att åka hem till Orust för att hälsa på familjen. Först åkte jag till mormor och morfar där mamma var. Det var kul att få se dem och säga hej. Vanessa, min kusin, har hjälpt både mormor och mamma att ta hål i näsan också. Vilken cool mormor jag har! (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag fick även visat dem mina nya kläder (beställda second hand från Japan) jag hämtat på vägen. Det är två klänningar och en väska jag ska ha med mig när jag åker till Disneyland Paris, så ni kommer få se dem först då. Jag är sååå nöjd! (๑๑)
 
 
Jag och mamma var en sväng på Göksäter också vilket var kul. Hemma gosade jag med världens sötaste kattungar som bara älskar att bli gosade med och vill vara med. Båda två klättrade själva upp i mitt knä när jag satte mig ned och låg där sen så belåtna medan jag gosade med dem. ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊ Den lilla svart-vita honan är inte såld ännu. Jag skulle så gärna vilja ta med henne hem men känner att det inte hade varit snällt mot henne när jag jobbar. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag gosade även massor med Keyla som blev lika glad som alltid när jag kom hem. (✿◠‿◠) Vi tog en promenad i solen också medan vi väntade på att pappa skulle komma hem från jobbet så vi kunde äta middag tillsammans. Det var verkligen en underbar dag hemma med familjen. 
 
 
Idag började dagen med en härlig dusch och sen en skype-date med mitt hjärta. Jag saknar honom så det gör ont och tårarna är aldrig långt borta. Men vi hoppas på att snart få svar på visumet så vi kan få vara tillsammans igen. 
 
Annars har jag bakat ett bananbröd, gjort en hummus på gula ärtor och dammsugit. Resten av dagen har jag spenderat på soffan och tagit det lugnt. (◡‿◡✿) Jag tror jag kommer stanna här resten av kvällen, imorgon ska jag upp tidigt och har öppning på jobbet. Men jag gillar öppningar, så kommer jag inte hem så sent och har eftermiddagen hemma. ( ◠‿◠ )
 
 
Kram på er 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback