Muggs

Hej!
Mina dagar flyter på som vanligt på jobbet. Vi har haft både upp och ner med hur mycket det är att göra, men det är roligt. Vissa dagar är lugnare medan vi har massor av trevliga gäster nästa dag. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Det är roligt och det får tiden att gå.
 
Idag är det två veckor sedan mitt hjärta flög från Sverige. Jag saknar honom fortfarande något enormt, men jag har lyckats hitta motivationen att blicka frammåt och tänka positivt. Det är så mycket som händer nu; jag flyttar hem den 31 Januari, hjärtat har sin intervju i Februari och förhoppningsvis tar det inte jättelång tid för dem att fatta ett beslut om hans visum efter det, jag flyttar till min nya lägenhet den 1 Mars och sen har vi en liten ny släkting planerad i början av Mars. Min kusin ska få en liten flicka!  Därför fokuserar jag på allt roligt som komma skall och jag hoppas att få vara tillsammans med mitt hjärta igen innan sommaren, och denna gången för alltid. 
 
 
Eftersom jag ska flytta till egen lägenhet snart har jag börjat samla på mig sånt som kan behövas. Idag ska vi hämta en soffa som jag hittade på blocket. (*^▽^*) Den ser toppen ut på bilderna så jag hoppas och tror den kommer bli perfekt. Jag har även blivit lite smått beroende av Disney muggar, hihi! Jag har två stycken som borde komma nästa vecka och sen ytterligare två som kommer veckan därpå, oups hihi! De släppte Disney Wisdom Collection den 18 Januari och kommer fortsätta med en ny release den 18 varje månad. Januari var Dumbo med ett citat från musen Timothy.
 
 
 
 
 
 
 
Jag har bestämmt mig för att försöka samla alla muggar. Jag gillar formen på dem och det är roligt med upplyftande Disney-citat på dem. (✿◠‿◠) Så jag har första muggen påväg, yay! 
 
 
 
Nu ska jag strax göra mig iordning för att åka och hämta soffan (med tillhörande fotpall) jag nämnde. 
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback