Moved Home

Hej!
Nu har det gått några dagar sedan jag bloggade igen. Jag ska försöka sammanfatta det viktigaste. (^   ^,)
 
I onsdags förra veckan var jag ledig så jag tog det lugnt. På kvällen åkte jag och pappa och hämtade en soffa jag köpt på blocket. Jag är så super duper nöjd med den! (*^▽^*) Det är en 3-sits Ektorp soffa från IKEA med tillhörande fotpall. Soffan är i super bra skick och i svart klädsel (vilket inte går att köpa just nu). Det som jag gillar med ektorp, förutom att de är super sköna att sitta i, är att man kan ta av klädseln och tvätta/byta den. IKEA kommer ut med nya stilar och färger på klädsel titt som tätt. 
 
 
 
 
 
Nu står den övertäckt i garaget tills jag flyttar till min nya lägenhet den 1 Mars. ꒰⁎ᵉ̷͈ ꒵ ᵉ̷͈⁎꒱໊
 
 
 
 
På tal om flytt så har jag flyttat hem igen. Igår gjorde jag sista städandet innan jobbet så jag bara kunde åka hem igår kväll. Jag har haft flera flytt-lass med mig sen tidigare så det var inte mycket kvar att ta med hem. 
 
 
 
Här har jag bott sedan 1 November.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det känns skönt att ha flyttat hem igen, trotts att jag nu måste pendla till Göteborg en månad. Men jag har saknat att ha ett ordentligt kök, kunna gosa med Keyla och Tuffsan och nu har jag tid att packa inför den riktiga flytten. (◠‿◠✿)
 
 
 
När jag ändå pratar om igår måste jag nämna att jag köpte de två sista Funko Pop figurerna i Mickey Mouse 90th anniversary som fattades i min samling. Nu har jag alla, oups! Men jag älskar dem och är så glad över att jag lyckades sammla alla (med lite hjälp av en viss person vars namn börjar på T). (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
 
 
 
 
 
 
Så har vi kommit till idag. Jag hade en så skön sovmorgon och vaknade av mig själv. (◡‿◡✿) Det var så skönt att kunna ligga och dra sig. 
 
Jag har sen haft en lugn dag med dokration och sammansättning av en försenad födelsedagstårta till Erik. Bottnarna bakade jag i måndags när jag var hemma. Så nu var det bara att fixa fyllning, lägga ihop och täcka. Den blev riktigt fin tycker jag! 
 
 
 
 Chocolate & Coffee ombré cake
Recept från The Little Blog Of Vegan, ni hittar det här
 
 
 
Jag följer Holly (The Little Blog of Vegan) på instagram och verkligen älskar allt hon gör! 
 
 
 
 
Nu hoppas jag bara tårtan smakar bra. Vi ska äta den efter middagen om en stund. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag kommer lägga upp bild och skriva på min instagram om vad vi tyckte. 
 
Jag har en helg med jobb framför mig nu, men lite små roliga saker som händer imellan. Som exempelvis att skypa med mitt hjärta imorgon. ❤ 
 
 
Kram på er 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback