28kg Sand

Hej!
Jag ver ledig i måndags för att åka till Uddevalla sjukhus kirurgmotagning så att en specialist kunde kolla på min fistelgång. Mamma mötte upp mig vid sjukhuset så vi gick in tillsammans, det är alltid skönt med lite sällskap. Besöket gick fort och de satte upp mig för operation. Igår fick jag ett brev om att jag fått tid den 6 September redan, yay! (*^▽^*) Äntligen blir det något gjort och jag hoppas det kommer hjälpa i längden (det är svårt med fistelgångar då de har en tendens till att komma tillbaka). 
 
När vi var klara tog vi en tur in till Torp Köpcentrum för att strosa runt i lite butiker. Det var mysigt att få en dag med mamma. (◠‿◠) Jag passade på att köpa en katt-låda till katterna som snart ska flytta in. Förutom den blev det bara mat och en jacka som mamma var super snäll och köpte till mig.  Det är en rosa bikerjacka som var på rea på barnavdelningen, men den passar perfekt och är så snygg. (๑✧◡✧๑) 
 
 
---
 
 
Tisdag och onsdag har jag jobbat som vanligt, men idag är jag ledig igen. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag började dagen med att skypa med mitt hjärta. Det är inte långt kvar nu och vi räknar ner dagarna tills han landar i Sverige. Jag kan knappt vänta, jag saknar honom så det gör ont ibland! 
 
Mitt på dagen blev det en tur till Frölunda Torg för att handla lite matvaror och fler saker till katterna. Då jag köpte två säckar med kattsand fick jag en liten sopkorg med filter som ska undvika doft på köpet. Det var toppen! Därimot var det inte lika roligt att bära upp två 14kg säckar upp för alla trapporna till tredje våningen (det finns ingen hiss i där jag bor). (๑>ᴗ<๑) Men jag fick upp dem och allt annat jag handlat. Nu är det bara katterna som saknas. 
 
 
 
 Nästa vecka flyttar Musse och Mimmi in, jag längtar!
 
 
 
Efter att ha tagit det lugnt en stund hemma satte jag igång och fixade matlådor, dammsög och torkade av ytor. Så nu tycker jag att jag har gjort mig förtjänt av att vila resten av dagen, hihi! (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
Kram på er 
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback