Bad-Good Hairday

Kia Ora!
Jag tänkte börja med att berätta om gårdagen som gick både upp och ner. Det blev lite stressigt för mig på morgonen, inte jättemycket men jag hann inte dricka mitt kaffe i lugn och ro utan fick ta några stora klunkar innan vi åkte. Väl i Palmerston North kunde jag sätta mig och äta frukost i lugn och ro. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag kollade sen i lite butiker innan jag promenerade till the Hairdressing College där jag hade tid för att klippa mig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De är verkligen så bra där! Jag blev väl omhändetagen då de tvättade håret innan, klippte med nogrannhet och hon som klippte mig rådfrågade sin handledare om hon var osäker på något. Hon klippte bara det som behövdes så det känns inte som om jag förlorat mycket lägnd vilket känns bra. Efter klippningen frågade hon hur jag ville att hon skulle blåsa och styla håret efter. Självklart blev det lockar! Allt detta för ett riktigt bra pris som är billigare än bara en klippning hos de billiga salongerna i Palmy. Jag var så nöjd och kände mig riktigt fin när jag gick därifrån!
 
 
 
 
 Settet jag har på mig är från Liz Lisa.
 
 
 
 
Fika på Café Royal efteråt. Jag kommer definitivt komma tillbaka dit då de var så otroligt trevliga där och hade mycket veganskt att välja på. Detta är en väldigt god Kaffe och Valnötskaka.
När jag kom tillbaka senare för kaffe kände de igen mig så jag fick två stämplar på kaffekortet de gav mig. 
 
 
 
 
 
Resten av dagen gick jag runt i lite butiker och kollade. Jag är ute efter ett par skor som jag kan använda under vintern här, mina ballerina läcker redan in vatten då de är så slitna. Men jag hittade inget som föll mig i smaken så det blev inga nya skor igår. Sissta timmarna satt jag hos hjärtat i studion och läste medan han tatuerade sina sista kunder. 
 
 
Hemma fick jag tyvärr en tråkig överraskning. Mitt kort ville inte fungera i en av butikerna tidigare under dagen (jag hade kontanter så det löste sig) så jag ville kolla så jag inte hade för lite pengar på kontot. När jag loggar in ser jag att det skett två stora transaktioner från mitt konto som jag inte gjort. Någon måste ha kommit åt mina kontouppgifter eller kortuppgifter. Så jag försökte ringa och spärra kortet, men självklart var saldot på min mobil för lågt. Eftersom jag inte hade pengar kvar på kontot kunde jag inte ladda på heller, men jag fick låna hjärtats mobil och ringde för att spärra kortet. Jag kunde inte beställa ett nytt där och då eftersom jag inte har några pengar kvar på kontot (man måste beställa över telefon). Tur då att man har sina underbara föräldrar. De hade inte fört över mina födelsedagspengar ännu så jag skrev till dem och frågade om de kunde föra över dem så jag kan beställa ett nytt kort. När jag kollade idag började jag nästan gråta. De har satt in mina födelsedagspengar pluss hur mycket det kostar att beställa ett nytt kort till utlandet. Mina föräldrar är verkligen helt underbara!!!! ♡ Tur i oturen är det också att jag ofta tar ut kontanter för en månad i taget och använder knappt kortet. Så jag har en del kontanter kvar och borde klara mig tills mitt nya kort kommer beroende på hur lång tid det tar. Jag har idag reklamerat transaktionerna och hoppas att de tror mig/beviljar det och att jag får mina pengar tillbaka. Tur också att jag har back-up, så det finns pengar de inte kunde komma åt. Lite kramar och gos med hjärtat gjorde att jag ändå kunde släppa allt och kunde somna gott. 
 
 
---
 
 
Idag har dagen varit som den brukar. Jag har varit i affären och sen varit ute på en joggingtur. Sen har jag tagit det lugnt med katterna. Det är skönt att bara har en hemma dag och mysa med dem. (✿◠‿◠) Petunia hade en ny look imorse också.
 
 
 
 
 
 
 
 
Hon är för söt, haha! Nu ska jag gå och lägga in lite grönsaker i ugnen. Vi har seitan kvar som jag ska steka och till det blir det ugnsrostade grönsaker och lite potatismos vi har kvar sen igår. Yum!
 
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback