4-5 of January

Hello!
Jag kan börja med att berätta vad jag gjorde igår. Jag åkte med mitt hjärta in till Palmerston North, där han jobbar, för en heldag i stan. Största anledningen var för att jag är helt förälskad i Twilight serien hos Lush (som jag fick i julklapp av min älskling) och ville se om de hade några naked shower gel kvar på rea. De har bara Twilight i sitt jul-sortiment så därför reas de sista produkterna ut nu. Jag blev så glad när jag såg att de hade några kvar!!! o(*^▽^*)o Så nu har jag köpt på mig ett lager av Twilight innan de försvinner, hihi! 
 
Sen strosade jag mest runt. Jag köpte några billiga kläder, second hand, som jag kan träna i och sen ett par billiga träningsskor. Jag vill börja komma ut och springa nu när jag är frisk från min förkylning. Vi får vell se om jag lyckas ta mig ut, men nu har jag ingen ursäkt när det gäller skor och kläder. (๑>ᴗ<๑) Självklart kunde jag inte låta bli att titta in hos hjärtat ibland och köpte även en smoothie till honom då han inte skulle hinna ha någon rast. Det är härligt att se honom när han tatuerar och jag älskar både lukten och ljudet, hihi. Allt det påminner mig om honom och kännslorna när vi träffades, kännslor som bara växt sig starkare och starkare.
 
 
 
Här är några bilder från dagen: 
 
 
 
Frukost på Wholegrain Organics, som jag brukar. 
 
 
 
 
 
 
Jag i klänning från Liz Lisa Cinderella serien. 
 
 
 
 
Eftersom hjärtat inte fick någon lunch-rast slutade han tidigare istället. Middag blev från en Fish and Chip shop; Potatofritters och pommes. (^   ^,) 
 
 
 
 
Idag har jag varit hemma. Jag hann med en promenad till affären innan det började regna. Sen har jag bakat ett surdegsbröd. Jag tog ut det ur ugnen nyss och tyvärr ville ugnen inte sammarbeta idag så jag har ett svart bröd.... Men förhoppningsvis ser det bra ut på insidan så man bara kan skära bort de svarta kanterna. Vad jag saknar att ha en vanlig ugn! 
 
Mitt på dagen kom postie med ett paket från Sverige, yay! Mina föräldrar skickade mig lite saker jag bett om, men även lite överraskningar. 
 
 
 
 
 
 
Detta är det som var inne i de små paketen. 
 
 
 
 
 
Tyvärr har det blivit något missförstånd för vissa saker jag bad om, t.ex. mina linser, var inte med i paketet och det var en stor plastbåse med kläder som jag inte bett om. Det var en av påsarna jag packade och tänkte ta med, men sen ångrade mig och orkade aldrig packa upp den. Så jag har försökt knö in kläder i garderoben, kläder som jag inte äns vet om jag kommer använda... Men det var ändå roligt att få ett paket och jag är super glad som har sådanna underbara föräldrar!!! 
 
 
Nu ska jag ta det lugnt en stund innan jag börjar förbereda middagen. 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback