Wellington 1-2 February

Hej!
Nu är vi hemma igen från vår övernattning i Wellington. Vi kom hem igår kväll men jag hade ingen större lust att sätta mig och blogga då så jag tänkte jag berättar idag istället. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
Torsdag morgon vaknade vi i vår takt, gjorde oss iordning och åkte sen ner mot huvudstadet, Wellington. Vi var där innan in-checkingstiden så vi började med att gå runt lite. När vi blev hungriga tog vi oss bort till Sweet Release Cake & Treats för några goda bagels. Det var lite kyligt i luften då det regnade och blåste en hel del så till det beställde vi varsin varm choklad. Jag beställde med "toasted marshmallow fluff" som topping, man får ju passa på när man är på ett helt veganskt café. Det var sååå gott!! (๑✧◡✧๑)
 
 
 
 
 
Vegansk marshmallow fluff!!!!!!
I bakgrunden ser ni hjärtats BLT (bacon, lettuce, tomato) bagel.
 
 
 
 
Min Chuna bagel, yum!
 
 
 
 
 
Påvägen tillbaka till hotellet stannade vi till på V1 Vegan för några små inköp. Sen kunde vi snabbt och enkelt checka in på Quality Hotel Wellington som vi bodde på. Det ligger väldigt centralt, i övre delen av vår favorit gata Cuba Street. Hotellet var så fräscht och fint! Vi betalade även extra så vi kunde parkera bilen i deras parkeringshus vilket var toppen! Särskilt eftersom vi knappt betalat något för våran natt då jag sparat ihop till en rabattkuppong från Hotels.com som jag ofta bokar via. (◠‿◠✿)
 
 
 
 
 
Lite stickers från V1 Vegan!
 
 
 
 
 Hotelrummet. 
Av någon annledning hade jag lyckats boka med två sängar, men vad gör vell det. 
Vi använde den andra som avlastningsyta istället, hihi!
 
 
 
 
 
 
Jag hade min nya klänning från Sky Rose, som tyvärr nu lagt ner. 
Men jag älskar klänningen och är så glad att jag han köpa en innan de la ner helt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter att ha torkat, vi var blöta p.g.a. regnet, och tagit det lugnt en stund på hotellet gick vi ut igen. Vi strosade runt och kollade i lite olika butiker. Det var så mysigt! När butikerna började stänga gick vi tillbaka till hotellet och tog det lugnt tills vi blev hungriga. Killen som jobbar på V1 Vegan tipsade oss om ett ställe som har riktigt bra veganska alternativ. De kan i princip göra allt på menyn i en vegansk verision. Så vi promenerade dit, till Burger Liquor.
 
Jag rekomenderar verkligen Burger Liquor! De har otroligt goda burgare, pommes, milkshakes och har även så de kan göra vegansk sundays m.m. Det är så roligt när man hittar ställen som dessa, då det finns så mycket goda alternativ att det blir svårt att välja. 
 
 
 
 
Salted Caramel Milkshake
 
 
 
 
Hjärtat beställde en Double Standard (dubbla burgare, dubbelt med ost, picklad gurkar, ketchup och senaps mayo)
och jag en "Amy Swinehouse" (BBQ pulled jackfruit med coleslaw, crispy shallots, rainbow slaw, mayo & spicy tomato salsa).
Till det pommes frites skruvar med smokey BBQ sås. 
 
 
 
 
Yum!
 
 
 
 
Vi var väldigt mätta efter det kan jag säga så det var skönt att ta en promenad tillbaka till hotellet. Där hade vi en mysig kväll som avslutades på bästa sätt... 
 
 
Fredag morgon gick jag upp och duschade innan vi gjorde oss iordning och åt frukost. Eftersom vi hade en liten köksdel på rummet så köpte vi frukostmat dagen innan i en vanlig mataffär. Sen var vi redo för en ny dag i bästa Wellington så vi checkade ut och gick ut på gatorna igen. Det var så mysigt! Innan vi åkte hem tog vi en sväng runt kusten av Wellington. Jag älskar att åka runt med hjärtat och bara utforska Wellington. Vi stannade till på ett ställe för att äta lite smått vi köpt med oss. Jag hade en rawfood PB & Jelly slice som jag köpte på V1 Vegan och en iskaffe. Hjärtat köpte en paj på V1 Vegan som också var riktigt god. 
 
 
 
 
Denna var sååå god!! Len konsistens och mycket jordnötssmör-smak med sötma från sylten!
 
 
 
 
Utsikten genom framrutan. Det blåste så mycket så vi satt kvar i bilen. 
 
 
 
 
 
 
Påvägen hem stannade i till på K-mart i Porirua. Sen bar det hemmåt. Vi var båda trötta, men glada när vi kom hem igår. Vi har haft två super härliga dagar i Wellington och jag är så glad att jag får spendera mer tid med den jag älskar! 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback