Virtual "Friends"

Kia Ora! 
Om jag tyckte gårdagen var lugn så har det varit ännu lugnare idag. Jag har gått min lilla promenad till affären, sen har jag inte gjort så mycket mer. (✿◠‿◠) Jag har tagit det lugnt, kollat runt på nätet, lite youtube och även sett ett avsnitt av the Originals. Jag tyckte dock det var svårt att fokusera därför hoppade jag över till youtube videos istället. Jag har aldrig varit någon som kan sitta och kolla runt på youtube i timmar, men nu det sista har jag hittat många roliga vloggar och annat som jag älskar att titta på. Det är som att ha små vänner i datorn, jag känner mig inte lika ensam om ni förstår vad jag menar. Det började nog med instagram, jag älskar att kolla igenom mitt flöde och stories, särskilt några stories där det är som små vloggar. Nu har jag även börjat följa några av dem på youtube och har sedan hittat fler roliga kanaler. Kanske är det för att det ser ut som om de pratar till mig, hihi! I vilket fall som helst är det kul att hitta något man tycker om. 
 
 
 
 
En jag kollat mycket på idag är Pixielocks. Man kan inte bli annat än glad, jag älskar alla färger, rosa, hennes sätt att prata, hennes personlighet...
 
 
 
 
Jag har inte så mycket mer att berätta om idag. Vi har lite pasta och några sojafärsbullar kvar från alla hjärtans dag så vi ska äta det idag. Det är inte nog för att mätta två så jag gör även ugnsrostade grönsaker, yum! Så nu ska jag gå och skära lite grönsaker och göra grönkålships. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
Hoppas ni har/har haft/kommer ha en härlig fredag! 
 
 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback