Tale as old as time

Moshi Moshi!
Jag och hjärtat var både upp rätt tidigt idag. Vi gjorde oss iordning och kom iväg rätt så snabbt, vi har varit i Paraparaumu. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Största anledningen var att vi inte har mycket vetegluten kvar (vilket betyder ingen mer seitan, och så kan vi ju inte ha det). I Paraparaumu finns en av mina favoritbutiker för att köpa ingredinser till bakning m.m.: Bin Inn. De har det mesta man kan behöva, bland annat vetegluten, och allt är billigt i lösvikt. Jag passade på att köpa lite fler saker som jag behövde och sådant som är svårt att få tag på i vanliga butiker.
 
När vi ändå var där kollade vi runt i lite butiker i gallerian och runt om. Hjärtat bytte in några av sina Xbox spel på EB Games och fick rätt bra med credits för det. Det räckte till ett nytt spel till honom och även en necessär till mig som jag kollat på flera gånger. Han är världens gulligaste! 
 
 
 
 
Ni som känner mig vet hur mycket jag äääälskar Disney! 
Skönheten och Odjuret är nog en av de vakraste av kärlekssagorna Disney har.
Det är inte utsidan som räknas, det är insidan. 
 
 
 
 
 
Hemma har vi tagit det lugnt. Hjärtat spelar sitt nya spel och jag kollar ikapp på Instagram. Det kommer bli en fortsatt lugn eftermiddag för oss då vi båda är rätt trötta. (^   ^,)
 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback