Opening Disney Store

Hej!
Nu kan jag berätta om varför vi var uppe så tidigt idag. Det var för att åka till Mall of Scandinavia och gå till Disney Store innan de öppnade så jag kunde få göra öppnings-cermonin. o(*^▽^*)o Som vanligt räknar jag med extra tid vilket gjorde att vi var utanför butiken en timma innan de öppnade. Men vi satt och myste tillsammans och pratade så tiden gick rätt snabbt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag fick sen vara den som vred om den stora nyckeln och öppnade butiken, vilket gjorde att jag själv fick en liten nyckel. Man kan göra detta i olika Disney Store runt om i världen och samla olika nycklar. Nu har jag min första, yay! (/^▽^)/
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Min första Disney-nyckel! ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊
 
 
 
 
 
 
Jag gick sen runt ett tag i butiken och köpte en hel del som jag tittat på via sociala medier. Jag är verkligen super glad över allt jag hittade!
 
 
 
 Beauty and the Beast clutch, en Disney prinsess mugg, en Dinsey pin, Tiger och Ior från filmen Christopher Robin. Jag har redan Phu och Nasse från samma kollektion hemma. (^    ^,)
 
 
 
 
 
 
Resten av dagen har vi strosat runt på Södermalm. Vi har tittat in i lite olika butiker och hittat lite nya kläder i second hand butiker. Det har varit en härlig dag tillsammans. (✿◠‿◠) Här kommer två bilder. 
 
 
 
Nutella Banana Mylkshake på Delivore. Vi åt lunch där innan vi gick in i Goodstore och köpte lite smått och gott. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu är vi tillbaka på rummet för kvällen. Imorgon har vi vår sista hela dag i Stockholm. Vi får se va vi hittar på, vi har några små idéer om vad vi vill göra. 
 
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback