Innocent Flower

Hej!
Efter min och Keylas morgonpromenad imorse kunde jag sätta mig och skypa med mitt hjärta. Vi satt och pratade i nästan två timmar. Det är verkligen alltid lika härligt att se honom och prata med honom, utan skype vet jag inte hur jag hade orkat avståndet och att vara ifrån varandra.  Nu kunde jag även få visa honom att jag färgat håret och min nya klänning som jag hämtade i fredags. Hjärtat beställde en Liz Lisa klänning till mig innan jag lämnade Nya Zeeland och nu har den äntligen kommit. Jag älskar den!!! (๑๑) Den är så otroligt söt! Under dagen har jag tagit bilder med den, så här kommer en liten fotobomb (kunde inte bestämma mig för vilket foto, hihi). 
 
 
 
Liz Lisa Innocent Flower Print Dress
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Farmor och Farfars katt Elsa ville vara med.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ibland skämmer han bort mig mitt hjärta. Jag älskar honom oavsett! 
 
 
Resten av dagen har jag varit en hel del i köket. Jag har gjort en ny omgång granola, en chokladhummus från Mattias Kristianssons recept (ni hittar det här) och en mannagrynspudding. Jag blandade i silkes tofu i mannagrynspuddingen för att se om jag kan få det att likna äggost. Det var bara en tanke jag fick och kände att jag måste prova. Jag ska smaka på den senare ikväll då den hunnit stelna ordenltigt i kylen. (◠‿◠) Chokladhummusen har jag redan smakat och den var riktigt god! Perfekt att ha som pålägg på riskakor eller andra kex. 
 
På eftermiddagen har jag varit på en längre promenad med Keyla i skogen vilket var skönt. Så nu ska jag bara ta det lugnt resent av dagen. Imorgon ska jag iväg och jobba igen, på Oasen vilket ska bli roligt! (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
 
Jag hoppas ni har en trevlig söndag!
 
Kram på er 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback