Disney Tattoo

Hi!
Jag och hjärtat har haft en lugn hemma dag idag. Det är rätt kyligt ute så det har varit skönt att spendera större delen av dagen i sängen. Jag har redigerade bilder och skrev inlägget om kursen jag var på igår. Jag smakade aldrig på biten av rocky road som jag fick med hem från kursen så jag och hjärtat delade på den idag. Den var såå god! (๑✧◡✧๑) Men en halv bit var lagom, det är rätt mäktigt med så mycket choklad. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu har jag precis kommit tillbaka från en promenad och ska snart göra mig en kopp kaffe. Vi kommer inte göra så mycket mer idag, bara ta det lugnt och mysa. (✿◠‿◠) Eftersom vi var iväg igår känns det skönt med en sån här dag idag. 
 
Hjärtat hjälpte mig att ta kort på min nya tatuering imorse. Den är två veckor och en dag gammal idag, nästan helt läkt. Det är lite skinn kvar som håller på att ömsa. Men nu kunde jag inte vänta längre med att ta en bild och visa er, jag älskar den!!!
 
 
 
 
En snäcka eftersom Den lilla Sjöjungfrun kommer alltid vara den Disney Prinsessa som ligger mig närmast till hjärtat. Disney slottet eftersom jag älskar Disney och resten bara passade in och gör den hela så fin!!
 
 
 
 
Vad tycker ni? Jag är verkligen så nöjd med hur den blev, den matchar min personlighet och stil så bra. Det var så härligt att jag kunde gå med bara armar igår i Wellington och få visa upp den för första gången. Min nästa tatuering är redan planerad, vi vet bara inte när jag kommer få den tatuerad ännu. 
 
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback