Drawing

Hello!
Jag lyckades sysselsätta mig idag, trotts att jag varit hemma helda dagen. (^   ^,) Jag har haft en idé om en tatuering länge nu jag vill göra då jag sett en bild på en jättefin tatuering på internett. Så idag har jag suttit och målat av och gjort om den till den stilen jag vill ha den i. Det har tagit tid med varit väldigt roligt. 
 
 
 
 
Skissen, utan färgläggning. 
 
 
 
 
 
 
Jag och Keyla var ute på en lång promenad mitt på dagen också. Det har varit så fint väder idag igen så vi gick ner till Hålebäcken. Det var så härligt!! (◠‿◠✿) Det är verkligen vackert när man promenerar dit ner en fin dag som denna. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När vi kom hem igen fortsatte jag med mitt skissande, denna gången färgläggning. Jag är rätt nöjd med den, vill bara att färgerna ska vara starkare och klarare (mina pennor höll inte måttet för det) och skuggningarna kan göras bättre. Men nu kan man se på ett ungefär hur jag vill ha den. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mamma och pappa är i husvagnen så det är jag, killarna och Keyla hemma. Så jag ska sätta på en kopp te och mysa i soffan där jag kan välja helt själv vad jag vill se på idag. Det har sina fördelar att vara själva ibland, hihi! (^  _  -)
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: josefine

Ville bara kika in och önska dig en trevlig helg (:

2017-10-06 @ 19:34:47

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback