In the grass

Moshi Moshi!
Jag vaknade utan mina smaksinnen igen. Men det gick fortare att få dem tillbaka imorse så det borde gå åt rätt håll. Så jag kunde njuta av mitt kaffe på sängen som hjärtat kommer in med varje morgon. Han är verkligen världens bästa! ♡ Jag hoppas verkligen förkylningen går över snart för imorgon har jag varit i Nya Zeeland en vecka och har i princip varit sjuk under hela den veckan. Men jag ska inte klaga, jag är så glad över att vara här och det kunde ju varit värre. (^  _  -)
 
Idag har vi haft strålande sol och det har varit rätt varmt. Så efter att jag gjort mina morgonrutiner, ätit frukost och diskat tog jag med mig en filt och la mig ute i gräset medan jag ordnade med lite saker på datorn. Det var så härligt, och trotts att jag inte låg där jättelänge så har jag fått en liten rand efter linnet jag har på mig. Så skönt det är med sol och värme, äntligen! 
 
Mitt mål idag var att fortsätta ta det lugnt, dricka min juice, mitt te med ingefär och knapra i mig ingefärsbitarna efteråt. Det har gått rätt bra tycker jag. (^   ^,) På eftermiddagen satte jag mig i sängen med Jeff och Petunia och målade lite. 
 
 
 
 
 
Min favorit Cinnamoangel från Sanrio: Chiffon. Jag tycker hon påminner om en cocker spaniel (vi födde ju upp cocker spanielar i flera år), därför gillar jag henne. 
 
 
 
 
Nu börjar jag dock bli uttråkad igen. Men jag tror ändå det var klokt att bara stanna hemma hela dagen idag. 
 
 
Det är inte jättelång tid kvar tills jag nog kan börja med maten lite smått så att det är klart när hjärtat kommer hem från jobbet. Vi har korv i kylen som behöver ätas och i skafferiet har vi både pasta och en tomatsås gjord för pasta. Så det blir en enkel mat idag med. Även om jag längtar efter att få baka och laga "riktig", hemmagjord mat igen så vet jag att jag inte har den orken just nu med viruset i kroppen. Så de idéerna sparar jag till en annan dag. (◠‿◠✿)
 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback