Sweet Ribbon Bear

Moshi Moshi!
Jag väktes av ett "Good morgning butterfly!" imorse. Det finns ju sämre sätt att vakna på, hihi! Efter en lugn morgon med små sysslor så som disk och tvätt så satte jag på mig bikinin, smörjde in mig med solkräm och satte upp håret i en knut. Sen gick jag ut och började skrubba insidan av polen som vi satte upp igår. Vi fyllde den bara så det täckte botten för att kunna gå runt och skrubba rent den. Det tog sin lilla tid men nu är den ren och fin och håller på att fyllas helt. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag måste säga att det var väldigt skönt att få komma in och ta en kall dusch efter 40 minuter av skrubbande, hihi!
 
Sen har jag mest tagit det lugnt. Jag har sminkat mig och gjort mig iordning då jag och hjärtat tänkt åka till Wellington ikväll när han kommer hem från jobbet. Det ska vara en vegansk nattmarknad där idag och vi är båda nyfikna och tänkte därför ta en titt. Och ingen av oss har något imot att åka till Wellington, vi båda tycker om Nya Zeelands huvudstad. (◠‿◠✿)
 
 
 
 
 
Jag idag i min nya klänning från Liz Lisa. Jag verkligen älskar den!
 
 
 
 
 
Mönstret är bara hur gulligt som helst! 
 
 
 
 
 
Nu ska jag fortsätta med min lugna dag. Jag har precis kollat på Julkalendern och tänkte sätta på senaste avsnittet av Hela Sverige Bakar. Sen är jag ikapp med de svenska serierna jag följer. (^   ^,) Än så länge har jag ingen större åsikt om Julkalendern, den verkar helt ok men blir nog ingen ny favorit. Men jag tror inte det kommer bli den sämsta de gjort häller. Vi får vell se hur det går, i vilket fall som helst är det mysigt med Julkalendern. 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: mammatillmirakel.blogg.se

Vad fin du är!!!

Svar: Tack söta du! (^ ^)
Elin Larsson Verta

2017-12-02 @ 21:09:26
URL: http://mammatillmirakel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback