Zombies

Hello!
Jag jobbade sent igår, stägning så jag var inte hemma förrän efter midnatt. Därför blev det inget blogginlägg, jag gick och la mig direkt när jag kom hem. (^  _  -)
 
Igår stod jag i boden som säljer varmkorv. Det var första gången så det var spännande och roligt att prova något nytt. (^   ^,) Det var också första gången jag hade stägning så jag fick prova det också. Med alla härliga och glada medarbetare går det bara bra och jag hade en rolig dag på jobbet, som alltid på Liseberg. 
 
Jag har inga roliga bilder så jag tänkte visa en video där de provat Distrikt Z och Zombie huset. I slutet av videon intervjuar de mig, Zamuel och Linn precis efter första gången vi varit i Zombie huset. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det är verkligen så bra som de visar i videon, t.o.m. bättre! Halloween på Liseberg är öppet till söndag så har ni inte varit där ännu har ni några dagar kvar. 
 
 
 
Idag har jag sovit, haha! (๑>ᴗ<๑) Jag var så trött efter en sen kväll och min förkylning som sakta lämnar kroppen. Så jag kom inte ur sängen förrän mitt på dagen, men det var så skönt att få sova ut. Jag tror jag behövde det. Sen har jag bara duschat och tagit det lugnt. Jag njuter av min lediga dag och hämtar nya krafter för fler roliga dagar på jobbet. Jag är ledig imorgon också men det kanske blir ett besök på Liseberg med familjen. Det hade varit roligt att åka dit som besökare också en dag under Halloween. ( ◠‿◠ )
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback