Modern Snövit

Moshi Moshi!
Jag var uppe tidigt för att inte behöva stressa imorse. Vad härligt det är med den kyliga, friska morgonluften och det luktar så gott ute. Jag var ute och gav hästarna mat innan jag började sminka mig, fixa håret och ta på mig. Sen åt jag frukost och drack kaffe i lugn och ro innan det var dags för mig att åka mot färgan. Det är första gången jag kör på höger sida vägen igen efter över ett år. Men det gick bara bra, även växlingen gick bra. (^   -   ^) Solen hade redan börjat värma på och det var helt underbart ute.
 
Jag tog tåget från Stenungsund in till Göteborg där jag mötte upp Dessie som jag inte träffat sen februari förra året. Oh vad det var roligt att se henne igen, som jag saknat henne! Vi babblade på om allt som hännt och händer i våra liv just nu. Vi gick och tog en fika ihop på ett café vi tycker om innan vi åkte mot Liseberg där vi skulle gå och se Snövit musikalen. ♪(๑ᴖ◡ᴖ๑) Vid det laget hade det börjat bli riktigt varmt ute, vi har haft över 20 grader hela dagen. Så härligt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Musikalen var jättebra. I rollena var bland annat Nanne Grönvall som den elaka drottningen och Yohio som prinsen. Alla var super duktiga på att sjunga och man skrattade mer än en gång. Mot slutet när prinsen dök upp skrattade jag så tårarna rann haha! (๑>ᴗ<๑) Yohio gjorde ett jättebra jobb. Musiken var en stor blandning mellan rock, pop, ballader och lite allt möjligt. Det var en riktigt bra musikal och en härlig tolkning av Snövit. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När musikalen var slut mötte vi Linnea utanför. Så härligt att se henne igen! Det var så roligt att umgås med Linnea och Dessie i härliga Göteborg. Det är verkligen så vackert den här tiden på året. Vi gick upp till berget på Liseberg och åkte Göteborgshjulet (hjulet i bakgrunden på första bilden). Utsikten är verkligen jättefin och vi kunde sitta och prata medan vi åkte runt. Jag och Linnea gav även våra presenter till Dessie som vi köpte i Korea, hon fyller år snart. Dessie hade ett paket till mig med (försenad födelsedagspresent), så gulligt av henne! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag idag med ny tunika och kjol från Liz Lisa. 
 
 
 
 
 
 
 
En ny del uppe på berget där Höjdskräcken och Uppskutet stod.
Nu finns det en stor lekplats och en ny ponnykarusell.
Det är jättefint, även om jag saknar två av mina favorit attraktioner.
 
 
 
 
 
Linnea, Dessie och Jag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi åkte även en "ponnykarusell" i den nya delen uppe på berget. Det var mysigt att gå omkring med dem i solskénet. Men sen var det dags för Linnea att gå iväg då hon började jobba snart, hon jobbar ju på Liseberg. Jag och Dessie fortsatte gå runt lite till, spelade på några jul och en gripklo innan vi gick ut mot spårvagnarna. Vi åkte till Järntorget där en av våra favorit restauranger, Yammy, ligger. De gör både koreansk och Japansk mat. Där åt vi en god middag i lugn och ro. 
 
 
 
 
 
Jag åt wookade grönsaker och strimlad tofu i en god sås och jordnötter. 
 
 
 
 
 
Dessies mat som jag glömt vad det heter. Sidorätterna är iaf böngroddar, kimchi och picklad gurka.
 
 
 
 
När vi var klara hade klockan hunnit bli så mycket att det inte var så mycket öppet längre. Vi gick därför till centralstationen och köpte varsin frappuccino på Espresso House. Mitt tåg stod redan på perongen så vi sa hejdå, jag hoppade på tåget och åkte hemmåt.  
 
Nu sitter jag ensam hemma med hundarna. Erik har åkt iväg igen och är borta. Elias är fortfarande på lägret och mamma och pappa är iväg med husvagnen. Alla kommer hem imorgon igen så det är ingen fara. (^  _  -) Jag ska se om jag kan få prata lite med hjärtat när han vaknat på andra sidan jordklotet. Sen är det dags för mig att krypa ner i sängen. Jag är trött efter en helt underbar dag med två fantastiska vänner! 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback