Shoe Shopping

Hello!
Jag började den här dagen med att göra lite små saker här hemma som t.ex. göra valnötsmjölk, vattna i växthusen, fixa disken och sätta på en tvätt. "Hovslagaren" var här också, hon är specialist på barfota värkning. När jag gosade med hästarna fick jag en sån lust att rykta dem så jag hämtade en borste och började rykta. Det var väldigt mysigt!
 
Mitt på dagen åkte vi alla iväg. Granny brukar göra geocaching vilket Caelan tycker är väldigt roligt. Därför åkte Geoff, Caelan och Granny iväg i Grannys husbil för att leta efter geocachar. 
 
Geocaching fungerar som så att människor runt om i världen gömmer något på något ställe. Det kan vara en låda med en lapp i, ett föremål eller något annat. Platsen det är gömt på registreras på geocachings hemsida/app så människor kan hitta dem. När man geocachar letar man alltså efter sakerna på olika platser, lite som en skattjakt. När man hittat det signerar man med dagens datum och placerar tillbaka geocachen så andra kan hitta den. Man gör också en notis i sin app så man vet vilka man redan har hittat. 
 
Jag och Anette åkte med bilen, men följde inte med de andra. Vi åkte in till Palmerston North istället. En av anledningarna var att jag behöver ett sim-kort till min ipad så jag också kan geocacha. En annan anledning var att vi ville shoppa skor, hihi! ꒰⁎ᵉ̷͈ ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊ Jag hittade ett par jättefina klackskor väldigt billigt, jag är så nöjd!! 
 
 
 
 
 
Ingen shopping utan fika!
 
 
Vi gick och fikade på ett café som tydligen ska ha bra rykte, men jag och Anette blev inte alls imponerade. Kaffet smakade allt annat än kaffe och kakan jag åt (den på bilden) var stenhård. Men nu har vi iaf testat det cafét och vet att vi inte ska gå dit nästa gång. (- ‿ ^)
 
Efter fikat åkte vi och handlade matvaror, som också var en av anledningarna till varför vi åkte till stan. Vi åkte även och köpte några fler steviaplantor och en stor lampa. Vi ska försöka få stevian att växa inne under vintern och lampan ska fungera som en sol till växterna. Jag hoppas det kommer fungera bra. 
 
Sist åkte vi och fixade ett sim-kort till min iPad. När jag försökte förklara för tjejen, som hjälpte mig, vad jag var ute efter förstod hon inte vad jag menade. Jag var förberedd på det så jag hade en screencap från hemsidan på vad jag ville ha, men när jag försökte visa kollade hon inte ordentligt. Jag köpte sedan ett kort som lät som det var rätt men har upptäckt, nu när jag kommit hem, att det är fel kort hon gett mig. Det passar i iPaden men jag kan inte göra något med det. Som tur är kan vi åkte tillbaka så jag får byta kortet så det blir rätt. Jag vill kunna ha internett på iPaden utan att behöva leta efter wifi. 
 
Det har iaf varit en rolig dag som avslutades med The Graham Norton show som idag gästades av bland annat Noomi Rapace. (^_^)
 
 
Men nu ska jag lägga mig och sova. 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback