Sunshine

Voff Voff!
Här rullar dagarna på och det känns som tiden går väldigt fort. I morse fick jag gå min första promenad själv med två hundar, vilket gick väldigt bra. Hundarna var snälla och jag kan en bra runda som känns lagom att gå.

På siestan gjorde jag mig iordning och gick ut till vägen där jag blev upphämtad av min mammas fastrar, Lisa och Britt-Marie. Vi åkte sedan iväg på en lite shoppingtur i ett köpcentra inte långt ifrån där jag bor. Tyvärr fanns det inte så många roliga affärer, men vi hade en trevlig stund med fika och jag fick köpt några burkar att förvara mat i. (^ - ^) Det finns en hel del möss här och jag vill inte riskera att de äter av min mat.

När jag kom tillbaka njöt jag lite extra av solen tillsammans med de andra innan det var dags för eftermiddagsrutinerna. Här är två bilder från en av promenaderna:

 

 
 

 

Jack var en av de jag gick ut med.
  

Jag verkligen älskar utsikten längs våra promenadsträckor. Vägarna är också helt underbara med lite trafik och bra underlag. Ändå har jag lyckats få världens träningsvärk som bara blir värre ju mer jag rör på mig. Men jag antar att det kommer försvinna snart. Det är ju positivt att jag rör mycket på mig i alla fall, hihi! (^  ^)

 

Nu sitter jag i sängen och ska försöka se om internetet räcker till att kolla några bloggar. 

 

Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Fumi

Sunnier than imagined... here in Tokyo also Spring comes. Cherry blossoms soon, please check our FB.

2014-03-18 @ 13:54:43

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback