In med våren

Hello!
Jag tror äntligen febern börjar ge med sig, men tyvärr kan jag inte säja det samma om hostan och värken i bröstet. Så jag kommer inte kunna åka till Nordens Ark imorgon, men förhoppningsvis lär jag inte missa så många dagar. (^  ^)
 
 
Michelle Phan, som jag hämtar mycket insperation från, la upp en video på sin youtube-kanal i måndags där hon visar hur man på ett bra och enkelt sätt kan rensa ur sin garderob och få in våren. Jag blev väldigt inspererad och vill själv börja få in mer färg i mina outfits, trotts att det fortfarande är kallt här (snöade inatt). Men jag ger inte upp hoppet om en varm vår. Det kanske ändå är dax för en vårrensning snart för att hjälpa våren på traven! (^_-)
 
 
 
 
 
I videon visar hon även en kampanj som hon skapat tillsammans med H&M där man kan lämna in sina gamla kläder till välgörenhet och få rabatt hos H&M i utbyte. Jag hittar ingen info om de kommer ha det i Sverige men man kan ju hoppas. Fast å andra sidan kan man ju alltid lämna in sina kläder till välgörenhet i vilket fall som hällst, det brukar jag göra om jag inte säljer dem second hand. Släng aldrig era kläder, någon annan kan få glädje av dem istället!
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Josefine

Allt bra idag? :)

2013-03-17 @ 17:05:01
URL: http://joseffinedjur.blogg.se

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback