Sweet friday in Akihabara

Hi!
Nu börjar klockan närma sig midnatt här i Tokyo. Därför borde jag krypa till sängs, men jag tänkte försöka hinna med att slänga upp lite bilder från dagen först. 
 
Förmiddagen var som vanligt med lektioner i hiragana och i prata japanska. Jag lärde mig de sista hiragana, nu behöver jag bara fortsätta träna så att allt verkligen fastnar. (^   ^) Det jag lärde mig när det gäller pratandet är att fråga vad man ska göra eller vad man har gjort. Jag tycker inte det är jättesvårt, men jag behöver träna en hel del på det för att inte glömma. (^_-) Bra att jag kan träna med min värdfamilj på kvällarna (när jag är hemma tidigt iaf), hihi!
 
 
Dagens lunch; kött med ris toppat med sjögräs och andra grönsaker. 
Till det misosoppa.
 
 
 
I en mataffär lyckades jag hitta blåbär och kunde inte låta bli att köpa en ask till efterrätt.
 
  

På eftermiddagen idag var det dax för ännu en av våra utflyckter med klassen. Den här gången åkte vi till Akihabara. (^ - ^)  Det var otroligt stort där och många affärer vi inte är tillåtna att gå in i (åldersgräns, om ni förstår vad jag menar). Men det fanns också många roliga ställen att gå till.
 
 
 
 
 
Jag och några kompisar gick först till ett maid cafe! o(^   ^)o Jag har alltid velat gå till ett maid cafe och undrat hur det skulle vara så det var verkligen otroligt roligt att äntligen få gå till ett. Det var lika sött, eller tillochmed söötare, än vad jag trott. På maid cafet tog vi en fika och vi fick även ta kort tillsammans med en "maid". 
 
 
Man fick inte lov att fota inne på maid cafet, förutom på maten, så detta är ett jag tog från utsidan.
 
 
 
Bunny cheese cake
 
 
 
Creme caramell latte med Hello Kitty
 
 
 
Bild med en maid och mig.
Vi fick alla varsitt paket med choopsticks också. Ser ni att de hade med Svenska flaggan?
 
 
Efter gick följde jag med en vänn för att träffa en japansk kille hon känner i Japan. Vi gick sen runt och kikade i butiker tillsammans, tog purikura bilder, gick till en spelhall, åt och det sista vi gjorde var att äta donuts från ett donutscafe. Yuki, som den japanska killen heter, bjöd mig och min kompis på varsin donut. (^  ^) Han är verkligen jättesnäll!
 
 
Han rekomenderade de lite grönaktiga donutsen med grönt te smak, 
därför var jag ju tvungen att testa en. Tur var vell det för den var super god!
 
 
 
Purikura! <3
 
 

Men nu måste jag verkligen sova, tur att jag har lite längre sovmorgon imorgon eftersom vi inte har några lektioner på förmiddagen. (^ ^)
 
 
Sweet Dream ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback