Odaiba

Hi!
Idag vaknade jag då upp hemma hos Ella. Hon och Yuki hjälpte sen mig så jag kom med rätt tåg till skolan. Ella ville stanna hemma idag eftersom det är en "ledig dag", så hon åkte hem sen igen. Men det finns såklart aktiviteter på lediga dagar med, som idag kunde man åka med till Odaiba och sen till en onsen (japanskt spa). Självklart ville jag inte missa det. (^  ^)
 
Odaiba var helt fantastiskt! Det var så vackert med skyskraporna, havet och den blå himlen. Vi sprang omkring av lycka och visste inte åt vilket håll vi skulle gå först, det fanns ju så mycket att se. o(^  ^)o Det blev en titt på Raibow bridge, TV station och Frihetsgudinnan. 
 
 
 
 
Jag kisandes i solskénet.
 
 
 
Frihetsgudinnan
 
 
 
Rainbow Bridge
 
 
 
TV station.
Tyvärr hade vi ingen tid till att gå in och titta, 
jag hade gärna gått upp i det stora runda klotet i mitten av byggnaden.
 
 
 
Vi åkte såklart sky train inne i Odaiba.
Det var en helt fantastisk utsikt från tåget.
 
 
 
 
 
 
Efter att ha haft lite fritid i området runt TV station åkte vi vidare till en onsen. Det är som ett japanskt spa där vi badade i varma källor, både inomhus och utomhus. Det var otroligt härligt och fanns många olika temperaturer på vatten, allt från 20 till 49 grader. Sen fanns där även tvål, schampo, peeling, ansiktsrengöring, ansiktrskrämer och allt möjligt som man kunde fresha upp sig med. Man kände sig så avslappnad och ren när man var klar. 
 
Efter man hade badat kunde man gå runt i sin yukata, som man fick när man först gick in, och kolla runt i sovenir butiker eller ta något att äta. Det var som ett eget litet köpcentrum där inne, så mysigt.
 
 
Som ni kanske förstår kunde jag inte ta kort där inne, men här är byggnaden utifrån.
 
 

Imorgon är det skola igen, det ska bli roligt att se vad vi får lära oss för nytt då. (^  ^) Men nu ska jag nog ta och krypa ner i sängen, det är rätt skönt att vara "hemma" igen. 
 
 
Oyasumi nasai 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback