2018 → 2019

Hej på er och Gott Nytt År! 
Jag och mitt hjärta hade en mysig sista dag i Stockholm i fredags. VI gjorde inte så jättemycket utan gick mest omkring på gatorna och tittade i butiker. Det fanns inte så mycket att skriva om och jag satte inte äns på datorn den dagen. Dessutom åkte jag på en förkylning så jag var väldigt trött när vi kom tillbaka till hotellet. Men vi hade ändå en härlig sista dag, här är lite bilder för er. (^  _  -)
 
 
 
Vi snubblade över en av TakuTakus restauranger som jag velat prova länge. Men vi var inte hungriga så vi köpte bara med den här supergoda chimichanga (en stekt rulle fylld med cream cheese, jordgubbar, kanel och socker) och sötpotatispommes. 
 
 
 
 
 
 
 
 
---
 
 
 
I lördags åkte vi hemmåt igen. Resan gick bara bra, även om jag var förkyld så det rann både från näsan och ögonen hela vägen hem. Vi stannade till på två olika köpcentrum, en ställe hjärtat ville se och några bensinsstationer för toalett stopp. (✿◠‿◠) Men det kändes ändå som det flöt på väldigt bra. 
 
 
 
Vi stannade till på IKEA för lunch. Vi ville prova deras vego korvar som var riktigt goda. 
 
 
 
---
 
 
 
I söndags åkte vi iväg igen, hihi! VI åkte till Torp i Uddevalla för att kolla i lite butiker. Vi träffade även Desirée innan hon skulle till jobbet. Det var kul att se henne igen. (◕‿◕✿) När vi var klara på Torp åkte vi till mamma och pappa i husvagnen för en fika och få umgås lite. Det var så mysigt! 
 
Innan vi åkte hemmåt den kvällen stannade vi till hemma för att lämna av och hämta några saker. Så vi var inte hemma förrän rätt sent, men det var en härlig dag. 
 
 
 
---
 
 
 
Och så var det nyårsafton. Vad snabbt detta året har gått och vad mycket som har hunnit hända! (o  . O) För ett år sedan visste jag inte att jag skulle vara tillbaka i Sverige nu, att jag snart ska flytta till min första lägenhet och att jag har ett nytt roligt jobb där jag trivs så bra. Att mitt hjärta och jag har ansökt om ett visum till honom och att vi redan har bokat en intervju för honom. Det känns som året inte kunde sluta bättre! 
 
Vi firade nyår på Gothia Towers tillsammans. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Så på morgonen var vi runt i lite butiker och köpte dricka och snacks inför kvällen. Vid tre var det daggs att checka in och få se vårt rum. Det var så fint och perfekt utsikt! Vid tolv kunde vi se raketer i alla vinklar från fönstret och hela Göteborg förvandlades till en sprakande, glittrande färgglad himmel. Vi hade en så mysig kväll tillsammans och lekte kanske lite väl mycket med att åka upp och ner i glas-hissarna, hihi! Vad jag älskar att få vara tillsammans med mitt hjärta!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Min nyårs-outfit
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Imorse var hjärtat för trött för att följa med till frukosten så jag gick ner själv. De hade ett jättebra vegan-utbud med både ost, fler olika sorters yoghurt, flera olika sorters växtmjölk, tartex (typ leverpastej), frukt, granola, müsli och mycket mer. Så jag åt mig mätt och belåten. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
 
 
 
 
 
När jag kom tillbaka till rummet hade hjärtat vaknat, druckit sitt kaffe och stog i duschen. Så vi packade sen ihop i lugn och ro och checkade ut från Gothia Towers. Jag rekomenderar verkligen att stanna där, det är ett av de bästa hotellen jag bott på. 
 
 
 
2018 har verkligen varit ett bra år för mig där jag bodde över halva året med mitt hjärta på Nya Zeeland. När jag sen kom tillbaka till Sverige har allt flytit på bra och det har hunnit hända mycket under den korta tiden. Jag ser fram emot att se vad 2019 har att erbjuda. Jag startar detta året med lycka och en vädligt bra kännsla av att allt är påväg mot det livet jag vill leva; tillsammans med mitt hjärta! 
 
 
 
 Jag hoppas att ni fick ett bra slut på 2018 och har en toppen start på 2019! 
 
 
 
 
Kram på er 
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback