Musse & Mimmi

Hej!
Jag har jobbat som jag brukar hela helgen och sen måndag och tisdag. I tisdags passade jag på att promenera och köpa en glass innan jobbet då jag började senare och det var varmt och skönt ute. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Gröna Boden har Sophies Raw glassar och de är så goooda! Denna gången tog jag en med karamell och pekannötter. Yum!
 
 
 
 
 
 
 
Igår och idag har jag varit ledig, och igår var även dagen då Musse och Mimmi fick flyta hem. Jag var dock hemma hos mamma och pappa hela dagen först och åkte inte förrän på kvällen. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Det var så mysigt och avkopplande att vara hemma. 
 
 
Resan med katterna gick sen jättebra och de gnällde inte allt för mycket (jag tycker det känns hemskt om de gnäller för mycket då man tar dem från deras mamma). Jag hade med mig deras bror också då hans nya familj kom och hämtade honom en liten stund efter vi kommit hem. Musse och Mimmi har anpassat sig jättebra, använder sin katt-låda, äter och dricker och busar som kattungar ska göra. (✿◠‿◠) De har sovit hos mig hela natten vilket var så mysigt!!! 
 
 
 
 
 
Jag älskar att vakna upp med de här små busfröna. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter att ha skypat med mitt hjärta på morgonen promenerade jag till Frölunda Torg. Jag passade på att gå till djuraffären och köpte lite leksaker och annat till mina bebisar. De blev väldigt glada och jag hann knappt få fram leksakerna innan de började leka med dem. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag satte sen igång att sätta ihop katträdet som jag hämtade på posten igår. Allt som jag behövde fanns i paketet så det var bara att bygga. Det blev riktigt bra och jag hoppas de kommer få mycket användning för det. 
 
 
Sen tog vi en vilo-paus på soffan. Även Musse och Mimmi var trötta efter allt bus. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu har jag precis tagit ut en omgång granola ur ugnen och ska sätta igång med middagen. 
 
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback