Starting to Bake

Hi!
Jag har fått börja komma in i köket och baka denna veckan på Café Husaren!!! o(*⌒ヮ⌒*)o Det är så otroligt roligt! Särskilt när det har gått så bra och de verkar vara nöjda med mig. Jag har fått prata mer med några kollegor som jag inte jobbar med lika ofta och fått lära känna dem mer vilket har varit så kul. Jag verkligen älskar att jobba på Café Husaren och har så underbara kollegor. 
 
 
 
Felix Herngren var förbi och fikade en dag.
Han var snäll och skrev på vår vägg där vi låter kända personer skriva när de varit hos oss. 
 
 
 
 
Tidig morgon i Haga.
 
 
 
 
Idag har jag varit ledig vilket har varit rätt skönt faktiskt. (◡‿◡✿) Det är alltid härligt att få sova lite längre. Jag hade dock ett alarm som skulle ringt, men jag vaknade innan det. Eftersom jag är ledig fick jag passa på att skypa med mitt hjärta. Det är obligatoriskt för lediga dagar, hihi! Jag saknar honom något så otroligt, men att få prata med honom gör min dag och får mig på så bra hummör.  Det är bara han som kan få mig att sväva på moln som jag gjort idag och få fjärilar i magen (fortfarande efter snart tre år tillsammans). 
 
Annars har jag tagit det lugnt idag. Jag var nere i affären en sväng och hämtade ett paket och köpte lite saker vi behövde hemma. När jag kom hem gjorde jag granola, mumms! (๑ᴖ◡ᴖ๑) Det har varit så fint väder så eftermiddagspromenaden med Keyla fick bli i skogen som är full av färger just nu. Det var så härligt! 
 
 
 
Nu ska jag gå och sätta mig och titta på senaste avsnittet av Hela Sverige Bakar, som jag missade i tisdags. 
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback