Guests in the Garden

Hi!
Jag mår bättre idag vilket kändes skönt. Så jag passade på att ta en härlig dusch, som att tvätta bort sjukdomen och komma ut ren och fräsch. (◡‿◡✿) Annars har jag tagit det rätt lugnt idag och inte gjort så jättemycket. Vädret har varit fint så jag har varit på två lugna promenader med Keyla. De andra dagarna har jag oftast bara orkat mig ut på en kort promenad med henne så det var skönt att kunna gå på fler. 
 
Vi hade några besökare i trädgården när jag satt och kollade på de senaste avsnittet av Hela Sverige Bakar (jag har kollat ikapp idag då jag missat de två avsnitten som sänts hittills). (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
 
Råddjurs-mamman var här med sina tre kid.
 
 
 
Man kan inte se det på bilden för stolpen på altanen är ivägen, men Tuffsan sitter på en sten bakom och umgås med dem. (◠‿◠)
 
 
 
 
Eftersom jag har mått bättre idag och känner mig ok när det gäller feber (fortfarande lite snorig, men det går) så kommer jag gå och jobba imorgon. Jag tror att det kommer gå bra och jag saknar jobbet. Så då jobbar jag hela helgen, nästa veckas schema har jag inte fått ännu så jag vet inte hur det ser ut då. Så vi får se när jag hör av mig här nästa gång. (◠‿◠)
 
 
Trevlig helg till er!
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback