Vegan Potato Top Pie

Kia Ora!
Jag och hjärtat gjorde inte så mycket igår. Vi hade en lugn dag hemma. Men vi fick färgat mitt hår vilket känns så bra. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Nu är det oranget igen med osynliga rötter. Jag har glömt att ta bild både igår och idag, ska försöka komma ihåg att ta en imorgon när det är ljust ute. Det mörknar så fort nu, vid fem är det svart. Det har även sjunkit i temperatur så under dagarna är det runt 12 grader som mest. Vintern är här. 
 
Idag började vår vecka. Hjärtat är tillbaka på jobbet och jag är hemma. Det har ändå varit en rätt lugn och skön dag där jag kunnat ta allt i min egna takt. Jag har fått tvättat lite kläder och hängt ut då det varit soligt idag. (✿◠‿◠) Jag gick sen in till centrum för att handla matvaror och kolla efter nya solglasögon, mina har gått sönder och är utom räddning... Jag hittade inga jag tyckte om så då väntar jag hällre. Men det var mysigt att promenera runt lite mer i centrum än jag brukar och besöka mer än en butik. 
 
På eftermiddagen har jag förberett middagen, som jag brukar. Det blir en Potato Top Pie som jag lärde mig göra på Sweet Release Cake & Treats paj-kurs förra söndagen. Den är så enkel och så god! Jag gjorde dock potatismoset på kumara då jag föredrar sötpotatis. 
 
 
 
 
 
Jag lyckades inte göra någon snygg uppläggning, men här är en bild iaf så ni kan se fyllningen. 
 
 
 
 
Resten av dagen har jag kollat på ett avsnitt av the Originals och sen kollat runt på youtube. (^    ^,) Så det har varit en rätt normal dag för mig, men den har ändå kännts väldigt bra. Det är en sån dag då jag bara varit lycklig över allt det jag har i livet. Att jag har lyckan att få vara här just nu och bo med mannen jag älskar och att han älskar mig tillbaka. Ja, vi har haft många hinder på vår väg och har fler hinder att möta men just nu är vi tillsammans och det tar jag vara på. Jag kan ändå inte påverka framtiden just nu så varför oroa mig i onödan. Allt brukar ändå lösa sig tillslut, det är det som är det fina med livet. Det fortsätter och man lär sig under livets gång. För att det ska gå upp måste det även gå ner ibland. Ta vara på de fina stunderna och njut! Det ska jag göra nu, ta vara på den här kvällen som jag får spendera med den jag älskar. 
 
 
 
Kram på er 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: emma

ser gott ut :)

2018-05-29 @ 19:19:40
URL: http://nouw.se/islycka

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback